Vatandaşı zehirleyeceklerdi! 6,5 ton imha edildi

Vatandaşın sağlığını tehdit eden hileli gıdalara her gün bir yenisi daha eklenirken, Hatay’da sağlığa uygun olmayan kilolarca salça ele geçirildi. Olayın ardından ekipler harekete geçerek 6 buçuk ton salçayı çöplük alanda imha etti.

Vatandaşı zehirleyeceklerdi! 6,5 ton imha edildi

Vatandaş, sağlığı tehdit eden ürünlerle karşı karşıya kalıyor. Hatay'da insan sağlığına uygun olmayan 6 buçuk ton salça ele geçirildi.

Kırıkhan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, insanların sağlığını korumaya yönelik gıda üretimi yapan işletmelere denetimlerini sürdürüyor. Kırıkhan ilçesinde; zabıta ekipleri, ilçe sağlık müdürlüğü ve ilçe tarım müdürlüğü ile iş birliği yaparak kapsamlı denetim gerçekleştirdi.

Denetimler sırasında, salça imalatı yapan bir işletmede üretilen 6 buçuk ton salçanın insan sağlığına uygun olmadığı tespit edildi. Kilolarca salça belediye ekipleri tarafından çöplük alanda imha edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler