Wilma Elles Türk Vatandaşı Oldu: Kimdir? Nereli ve Kaç Yaşında?

Wilma Elles Türk Vatandaşı Oldu: Kimdir? Nereli ve Kaç Yaşında? İşte detaylar...

Wilma Elles Türk Vatandaşı Oldu: Kimdir? Nereli ve Kaç Yaşında?

Wilma Elles Türk Vatandaşı Oldu: Kimdir? Nereli ve Kaç Yaşında? İşte detaylar...

Wilma Elles Kimdir?

Wilma Elles, 18 Ekim 1986'da Almanya'nın Köln şehrinde doğmuş, Türk-Alman sinema, dizi, tiyatro oyuncusu ve moda tasarımcısıdır. Beş çocuklu bir ailenin ikinci çocuğu olarak dünyaya gelen Elles, genç yaşlardan itibaren oyunculuk kariyerine adım atmıştır.

Wilma Elles Nereli?

Aslen Almanya'nın Kuzey Ren-Vestfalya eyaletinin Köln şehrinde doğup büyüyen Wilma Elles, Türkiye'ye olan sevgisiyle bilinir. Türk vatandaşı olduktan sonra Aslı Elles adını almıştır.

Wilma Elles Kaç Yaşında?

Wilma Elles, 18 Ekim 1986 doğumlu olup, 2024 yılı itibarıyla 38 yaşındadır. Kendisi, oyunculuk kariyerine genç yaşlarda başlamış ve birçok önemli projede yer almıştır.

Wilma Elles'in Türk Vatandaşı Olma Süreci

Wilma Elles, Türkiye'ye ve Türk kültürüne duyduğu sevgi nedeniyle 2016 yılında Türk vatandaşlığına geçmiştir. Türk vatandaşlığına geçtikten sonra "Aslı" adını da alarak, iki farklı kültürü birleştiren bir isimle hayatına devam etmektedir.

Wilma Elles'in Kişisel Hayatı ve İkizleri

Wilma Elles, iş adamı Kerem Göğüş ile olan birlikteliğinden 2015 yılında ikiz bebek dünyaya getirmiştir. Ancak çift 2019 yılında yollarını ayırmıştır. Wilma Elles, 2022 yılında Avukat Mehmet Şah Çelik ile birlikte olduklarını duyurmuştur.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler