Yalı Çapkını Sinan: Cem Söküt Kimdir? Nereli, Kaç Yaşında? Evli Mi

Star TV’nin sevilen dizisi Yalı Çapkını, yeni sezonunda kadrosuna yeni karakterler katmaya devam ediyor. Peki "Yalı Çapkını Sinan: Cem Söküt Kimdir? Nereli, Kaç Yaşında? Evli Mi" İşte tüm detaylar...

Yalı Çapkını Sinan: Cem Söküt Kimdir? Nereli, Kaç Yaşında? Evli Mi

Star TV’nin sevilen dizisi Yalı Çapkını, yeni sezonunda kadrosuna yeni karakterler katmaya devam ediyor. Seyran'ın yeni sevgilisi Sinan karakterini canlandıran Cem Söküt, dizinin izleyicileri tarafından merak konusu oldu. Peki, Yalı Çapkını dizisinde Sinan karakterini oynayan Cem Söküt kimdir? Nereli, kaç yaşında? Evli mi?

Cem Söküt Kimdir?

Cem Söküt, Tayland boksu olarak bilinen Muay Thai sporcusu olarak kariyerine başlamıştır. 2019 yılında oyunculuk sektörüne adım atan Söküt, kısa sürede dikkat çeken projelerde yer almıştır. Çukur, Duran, Hakim ve Mahkum gibi dizilerde başarılı performanslar sergileyen Söküt, oyunculuk kariyerini başarıyla sürdürüyor.

Cem Söküt Nereli, Kaç Yaşında?

Cem Söküt, 1990 doğumlu olup 2024 yılı itibarıyla 34 yaşındadır. Muay Thai sporcusu olarak başladığı kariyerine oyunculukla devam eden Söküt, Türkiye’de birçok projede yer alarak dikkatleri üzerine çekmiştir.

Cem Söküt Evli Mi?

Cem Söküt’ün özel hayatı hakkında medyada çok fazla bilgi bulunmamakla birlikte, oyuncunun şu an için evli olmadığı bilinmektedir. Söküt, kariyerine odaklanmış bir şekilde çalışmalarına devam etmektedir.

Cem Söküt'ün Kariyeri ve Başarıları

Cem Söküt, Çukur dizisiyle başlayan oyunculuk kariyerini hızla ilerletmiş ve Barda 2 filmiyle sinema dünyasında da yer almıştır. Yalı Çapkını dizisindeki Sinan karakteriyle kariyerinde yeni bir sayfa açan oyuncu, seyirciler tarafından büyük ilgi görmektedir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler