CHP Trabzon'da toplandı! İşimiz zor, yolumuz yorucu…

CHP Trabzon'da İl Danışma Kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

CHP Trabzon'da toplandı! İşimiz zor, yolumuz yorucu…

CHP Trabzon'da İl Danışma Kurulu Toplantısı yapıldı. Ortahisar Belediyesi’ne ait çok amaçlı salonda yapılan toplantı saat 13:00'da başladı.

CHP İl Danışma Kurulu Toplantısı’na CHP Milletvekili Sibel Suiçmez, CHP İl Başkanı Mustafa Bak, CHP İlçe Başkanı Haluk Batmaz, Ortahisar Belediye Başkanvekili Murat Özçilingir, Beşikdüzü Belediye Başkanı Cahit Erdem, CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, eski il başkanları, belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı. Toplantı İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından CHP Genel merkezin hazırlamış olduğu video ile başladı.

chp2.webp

CHP İl Başkanı Mustafa Bak açıklamalarında: "Bizler il başkanlığı seçimleri yaklaşırken bu değişimin genel merkeze taşınması konusunda yoğun bir talep vardı. Bizde bu değişimin öncülüğünü sizden aldığımız talimatla genel merkeze taşıdık. Bu değişimin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Bu seçim tam anlamında bir zafer olarak değerlendirilmemesi gereken bir süreç. Önümüzde çok önemli bir süreç var.”

"İŞİMİZ ZOR"

“22 yıllık bir siyasi iktidar ile mücadele etmek zorundayız. İşimiz zor yolumuz yorucu. O güç bizde var ve sonsuza denk devem edecek. 22yıllık AKP iktidarı ülkenin tüm kurumlarını yerle bir etti. Önümüzdeki yol yorucu. Eğitim sıkıntılı sağlık sıkıntılı, esnaf sıkıntılı, ülkede bir yorgunluk halkta bir gerginlik var. Daha dün elektriğe yüzde 38 zam yapıldı. Ama aynı iktidar 3 gün önce aynı iktidar emekliye ve asgari ücretliye zam yapmayacağını söyledi. Öğretmenlerimizi köle yapmaya, ülkemizi uçuruma getiren bir eğitim yasası ortaya kondu. Milli Eğitim Bakanlığının sunduğu tasarının kabul edilebilir bir tarafı yoktur.”

chp3.webp

“Sığınmacı konusu var bir de ülkemizde nüfusumuzun yüzde 20sine yaklaşık oranda sığınmacı yasıyor. Kadınlarımız çocuklarımız tehlike altında. Kirli işler yapan sığınmacı ülkeye cevirdiler oralıyı. Yazıklar olsun. Vergiyi yene yoksuldan fakirden fukaradan alacaksın. Gençler ülkede gelecek görmüyor. Gençlerimize umut olmak zorundayız. Üniversite mezunu olan kişi ilkokul mezunu olan kişinin işine talip oluyor. Bu kadar bozuk bir düzen olabilir mi? partimize oy vermiş partililer olarak bu örgüte sahip çıkacaksınız destek vereceksiniz sizlerden ricamdır. Bu mücadeleyi birlikte yönetelim. İlçe başkanlarına sesleniyorum. Bu mücadeleyi hep birlikle sürdüreceğiz. Omuz omuza olacağız.”

chp1.webp

Toplantının geri kalan kısmı basına kapalı olarak gerçekleştirildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler