Hadise'nin cesur sahneleriyle dikkat çeken dizisi "Esas Oğlan" ne zaman, hangi kanalda? Nasıl izlenir?

Ünlü şarkıcı Hadise Açıkgöz, rol aldığı "Esas Oğlan" dizisiyle gündemde. Cesur sahneleri ve başarılı performansıyla şimdiden konuşulan şarkıcı tam not aldı. İşte dizinin yayınlanacağı o kanal.

Hadise'nin cesur sahneleriyle dikkat çeken dizisi "Esas Oğlan" ne zaman, hangi kanalda? Nasıl izlenir?

Şarkıcılık kariyeri ve özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Hadise Açıkgöz, son olarak "Esas Oğlan" dizisindeki rolüyle adından söz ettirmeye başladı.

BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Özellikle tanıtım sahnelerindeki cesur performansıyla büyük ilgi gören Hadise, izleyicilerden çok sayıda yorum aldı. "Hadise olaysın", "Çok iyi görünüyor, heyecanla bekliyorum" ve "Mükemmel, bu kadarını beklemiyordum" gibi yorumlarla desteklenen Hadise, diziye olan ilgiyi daha da artırdı.

NEREDE YAYINLANACAK

Hadise'nin başrolünde yer aldığı ve cesur sahneleriyle dikkat çeken "Esas Oğlan" dizisi, yalnızca GAİN platformunda ekranlara gelecek. İzleyiciler, Hadise’nin farklı bir yönünü gösterdiği bu diziyle heyecan dolu anlara tanık olacak.

hadisee.jpg

DİZİDE KİMLER VAR?

Dizide Hadise ve Seda Bakan dışında Şükrü Özyıldız, Serhat Teoman, Ali İhsan Varol, Ali Yoğurtçuoğlu, Bestemsu Özdemir, Burak Yörük, Cemal Hünal, Ekin Mert Daymaz, Fırat Çelik, Gürgen Öz, İsmail Demirci, Kubilay Aka, Özgün Çoban, Rıza Kocaoğlu, Yağız Can Konyalı, Yılmaz Bayraktar gibi isimler yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler