Köfn grubu dağıldı mı? Köfn grubu ve üyeleri kimler?

Elektro-pop dünyasının başarılı grubu Köfn, çıkardığı şarkılarla müzik listelerinde zirveye yerleşmeyi başarmıştı. Ancak sosyal medyada dolaşan son iddialar, grubun dağıldığı yönünde.

Köfn grubu dağıldı mı? Köfn grubu ve üyeleri kimler?

Köfn grubu, 2018 yılında Salman Tin ve Bilge Kağan Etil tarafından kuruldu. Grup ismini "sepet" anlamına gelen "köfün" kelimesinden alıyor. Grup üyeleri, yaptıkları çalışmaları bir sepette topladıklarını düşündükleri için bu ismi seçmişler.

2018'den bu yana çeşitli şarkılar çıkaran Köfn, özellikle 2022 yılında yayımladıkları "Bi' Tek Ben Anlarım" adlı şarkı ile büyük bir çıkış yakaladı. Şarkı, "Tozluyaka" dizisinde ve Burcu Özberk ile Murat Boz'un başrollerini paylaştığı 2023 yapımı "Rüyanda Görürsün" filminde kullanıldı. Bu başarı, gruba 2022 Altın Kelebek Ödülleri'nde En İyi Çıkış Yapan Şarkıcı ve En İyi Şarkı ödüllerini kazandırdı.

Köfn grubu dağıldı mı? Köfn grubu ve üyeleri kimler?

Dağılma İddiaları

Son dönemde sosyal medyada dolaşan iddialara göre, milyonlarca dinlenmeye ulaşan Köfn grubu dağılmış olabilir. Bu iddiaları güçlendiren en önemli gelişme ise grup üyeleri Salman Tin ve Bilge Kağan Etil'in birbirlerini sosyal medyada takipten çıkarmış olmaları. Bu gelişmeler, hayranları arasında büyük bir endişe yaratmış durumda.

Henüz resmi bir açıklama yapılmamış olsa da, Köfn grubunun geleceği hakkında merakla beklenen bir açıklamanın gelmesi an meselesi gibi görünüyor. Grubun dağılması durumunda, Türk müzik sahnesinde büyük bir boşluk oluşacağı kesin. Hayranları, Köfn'den gelecek resmi bir açıklamayı beklemeye devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler