MasterChef Potaya Kim Gitti? Eleme Adayları kimler? 24 Ağustos Eleme Adayı Kim Oldu?

MasterChef'in 3. haftasında bu akşam kıyasıya bir rekabet yaşandı. Peki yarışmanın ardından "MasterChef Potaya Kim Gitti? Eleme Adayları: 7. Eleme Adayı Kim Oldu?"

MasterChef Potaya Kim Gitti? Eleme Adayları kimler? 24 Ağustos Eleme Adayı Kim Oldu?

MasterChef'in 3. haftasında bu akşam kıyasıya bir rekabet yaşandı. Peki yarışmanın ardından "MasterChef Potaya Kim Gitti? Eleme Adayları: 7. Eleme Adayı Kim Oldu?" İşte tüm detaylar...

MasterChef 23 Ağustos eleme oyununu kim kaybetti?

Haftanın son eleme adayının belirleneceği eleme oyunu, her zamanki gibi büyük bir heyecana sahne oldu. İlk olarak Filet Mignon yemeği verilen yarışmacıların yarısı eleme potasından çıkarken, yemeği başarısız yapan yarışmacılar son olarak yaratıcılık oyununda hünerlerini sergilediler.

Şeflerin belirlediği yaratıcı yemeği en kötü şekilde hazırlayan yarışmacı, 7. Eleme adayı oldu. 24 Ağustos'ta oynanan bu zorlu oyunda, şeflerin beğenisini kazanamayan tabak en kötü yemeğin hazırladığı yemek olacak. O isim bu sonuç sonrasında 7. Eleme adayı Ezgi olmaktan kurtulamadı.

MasterChef Potaya Kim Gitti?

Eleme oyununu kaybeden isim, 7. eleme adayı Ezgi olarak belirlendi.

MasterChef Eleme Adayları: Eleme Adayı Kim Oldu?

24 Ağustos'ta gerçekleştirilen eleme oyunu sonrasında en beğenilmeyen yemeğin sahibi isim 3. Haftanın 7. Eleme adayı Ezgi oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler