Nagihan Karadere'den sert survivor çıkışı! Kimdir, kaç yaşında? Survivor 2025 katılacak mı?

Survivor All Star'da performansıyla ve yaşadığı tartışmalarla sürekli gündem olan Nagihan Karadere'den dikkat çeken bir paylaşım geldi. Karadere, Survivor 2025 imasında bulundu. Sakatlığına dair açıklamalar yaptı. İşte detaylar...

Nagihan Karadere'den sert survivor çıkışı! Kimdir, kaç yaşında? Survivor 2025 katılacak mı?

Survivor All Star 2024'te talihsiz bir kaza sonucu dizinden sakatlık yaşayan Nagihan Karadere, form düşüklüğü yaşamasına rağmen yarışmaya devam etme azmi göstermişti.

Acun Ilıcalı'nın diskalifiye etmeyi düşündüğü Karadere, azmiyle yarışmada kalmayı başarmıştı. Ancak güçlü rakipleri Merve Aydın, Özgür Tetik ve Hilmi Cem İntepe ile çıktığı düelloda elenerek adaya veda etmişti.

Nagihan Karadere, son yaptığı sosyal medya paylaşımıyla sevenlerini heyecanlandırdı. 'Survivor 2025'e katılacak mı?' sorusu, hayranları tarafından sıkça sorulmaya başlandı. İşte bu merak edilen gelişmenin detayları...

DİSKALİFİYE OLACAKTI

Acun Ilıcalı, konseyde Nagihan Karadere'nin düelloda yarışamayacağı için veda edeceğini açıklamıştı. Nagihan da itiraz etmiş, ortalık bir anda gerilmişti. Nagihan'ın ısrarla yarışma isteğine, Ilıcalı razı gelmişti. Nagihan haftanın en kötü performansı olarak 3.eleme adayı olmuştu.

karadere.jpg

GÖZYAŞLARINI TUTAMIŞTI

Konuşurken düelloya sakat çıkmak zorunda kaldığı için gözyaşlarını tutamayan Nagihan Karadere, "Öncelikle sevenlerimden özür diliyorum. Onların benden beklentileri vardı. Benim başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiştir bu sezon ama her şeye razıyım.

Son durak, rakibim çok güçlü. Onunla savaşmaktan, mücadele etmekten gurur duyuyorum. Sonuç ne olursa olsun, sakatlığımla diskalifiye olup gitmek istemedim. Yürüyerek geleceğim, kendimi riske atmadan yapabildiğimi yapmaya çalışacağım" demişti.

"AĞLAYARAK UYANMAK ÇOK ZORDU"

Hilmi Cem, Merve Aydın ve Özgür Tetik ile çıktığı düelloda elenen Nagihan, "Burada olmak gerçekten gurur verici bir olay. İyi ki gelmişim, her şeye rağmen iyi ki burada kalmışım. Çok zor şeyler yaşadım gerçekten. Benim için tarifi mümkün olmayan zorluklardı. Beden gücü her şey burada. Mentalim çok kuvvetlidir ama mental olarakta gerçekten bittim. Savaşmak, gideceksem de böyle gitmek istedim. Her gün ağlayarak uyanmak gerçekten çok zordu benim için" şeklinde konuşmuştu.

Survivor All Star başladığından beri tartışmalarıyla ve aldığı cezalarla dikkatleri üzerine çeken Yunus Emre ile Nagihan Karadere, yarışma bitmesine rağmen tartışmaya devam etmişti.

MAHKEMEYE VERİLDİ

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Yunus Emre Özden, "Arkadaşlar şimdi bir konu hakkında açıklama yapmak istiyorum. Ben 6 ay boyunca Survivor gibi bir adada mücadele ettim. Ben Nagihan gibi bir insan değilim. Ne beni ailem reddetti ne de başka şeyler yaşandı.

Geldiğim günden beri özlediğim insanlara sarılıyorum, özlediğim yemekleri yiyorum. Orada 29 ödül cezası alarak ırgat gibi her gün koştum. Çıktığım günden beri Nagihan sana sallıyor dediler, güldüm geçtim. En son eşime sallaya kadar ben bunlara sustum. Daha sonrasında da zaten gidip mahkemeye verdim kendisini." ifadelerini kullanmıştı.

SURVIVOR 2025'E KATILACAK MI?
Nagihan Karadere sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Arkadaşlar mesaj kutum patlayacak artık. Spor yapıyorum, heyecanlanıyorsunuz. Gerçekten heyecanınızı kursağınızda bırakmak istemem ama gerçekten fizik tedavi oluyorum ve güçlendirme yapıyorum. Güçlendirme yapmam için antrenman yapmam gerekiyor. Gezip tozarak bacak güçlenmiyor.

Baya bir güç kaybetmişim ve eski haline gelmek üzere dizim. Hatta ve hatta baya da güçlendim. O yüzden de lütfen baskı yapmayın. İyileşirsem size müjdeyi veririm ama şu an toparlanma sürecindeyim. İki bacak arasında ciddi bir güç kaybı vardı. Birbirlerine yaklaştıklarını söyleyebilirim. Her şey yolunda keyfim yerinde." dedi.

NAGİHAN KARADERE KİMDİR?
Nagihan Karadere 27 Aralık 1984 yılında Osmaniye Kadirli ilçesinde dünyaya geldi. Nagihan Karadere kariyerine Fenerbahçe'de başladı ve sürat koşuları branşında yarıştı.

13-14 Eylül 2003 tarihlerinde Köstence'de düzenlenen Balkan Gençler Atletizm Şampiyonası'nda 400 metre branşında altın madalya kazandı. Aynı şampiyonada 4x400m bayrak yarışında gümüş madalya 4x100m bayrak yarışında bronz madalya kazandı.

Çin'in Shenzhen şehrinde düzenlenen 2011 Dünya Üniversite Yaz Oyunları'nda 4x400 metre bayrak yarışında Türk millî takımında yer alarak (Merve Aydın, Meliz Redif ve Pınar Saka ile birlikte) gümüş madalya kazanan sporcu, 400 metre engelli yarışında bronz madalya kazandı.

2012 Yaz Olimpiyatları'nda, atletizm 400 metre engelli seçmelerinde mücadele etti; ancak hatalı çıkış yapınca yarış dışı bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler