Taş Kağıt Makas dizisi final yapıyor! Dizi neden bitti? Final bölümü izle

Reyting kurbanı dizilere bir yenisi daha eklendi.

Taş Kağıt Makas dizisi final yapıyor! Dizi neden bitti? Final bölümü izle

Televizyon dünyasında bu sezon ardı ardına gelen final kararlarına bir yenisi daha eklendi. Kötü Kan ve Kör Nokta dizilerinin ardından, ekranların iddialı yapımları arasında gösterilen Taş Kağıt Makas da erken final kararı aldı. Dizi, 19. bölümüyle ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. Peki, Taş Kağıt Makas neden final yapıyor?

Başarısız Reytingler Dizinin Sonunu Getirdi

Dizinin senaryosunu Uğraş Güneş kaleme alırken, yönetmen koltuğunda Volkan Keskin oturuyordu. Oyuncu kadrosunda Ekin Koç, Serra Arıtürk, Hande Ataizi ve Ozan Güven gibi isimlerin bulunduğu dizi, sezona büyük bir beklentiyle başlamıştı. Ancak reytinglerde istenilen başarıya ulaşamaması, erken final kararının alınmasında en büyük etken oldu.

Yeni Oyuncular Kadroya Dahil Edildi Ama Yetmedi

Reyting problemini aşmak için kadroya Hande Doğandemir ve Uraz Kaygılaroğlu gibi popüler isimler eklense de, bu hamle de beklenen etkiyi yaratmadı. Dizi, izleyicilerden beklediği geri dönüşü alamadığı için 19. bölümde final yapma kararı aldı.

hande-dogandemir.jpg

Dizi Dünyasında Erken Finaller Artıyor

Taş Kağıt Makas dizisinin final kararı, televizyon dünyasında son dönemde yaşanan erken final furyasının bir parçası oldu. Özellikle reyting savaşlarının giderek daha zorlu hale geldiği bu dönemde, birçok iddialı yapım, yeterli izleyici kitlesine ulaşamadığı için kısa sürede ekranlara veda ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler