Trabzon gelini Melisa Aslı Pamuk'tan yeni düğün kareleri!

Anne olmak için gün sayan güzel oyuncu Melisa Aslı Pamuk, Paris'teki düğününden yeni kareler paylaştı.

Trabzon gelini Melisa Aslı Pamuk'tan yeni düğün kareleri!

Milli futbolcu Yusuf Yazıcı ile geçtiğimiz Mayıs ayında sürpriz bir şekilde Paris’te dünyaevine giren oyuncu Melisa Aslı Pamuk, düğününden yeni kareler paylaştı. Ünlü çiftin Paris'te gerçekleştirdiği sade nikah töreni, hayranları arasında büyük ilgi gördü.

2011 Türkiye Güzeli olan Pamuk, evlilik sonrası sosyal medya hesaplarında soyadını “Yazıcı” olarak güncellemişti. Çiftin Paris'te evlenmesinin ardından Pamuk’un hamile olduğu ve bu sebeple gelen iş tekliflerini reddettiği iddiaları da gündeme gelmişti.

melisa.jpg

HAMİLE OLDUĞUNU SOSYAL MEDYADA DUYURDU

Ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk, geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesabından "Hot mom alert" notuyla hamile olduğunu duyurarak ilk bebeğini kucağına almak için gün saydığını açıkladı.

Erkek bebek beklediği öne sürülen oyuncu, paylaşımında "Biz ikimiz" ifadesiyle heyecanını takipçileriyle paylaştı.

melisa2.jpg

Pamuk, Paris'teki düğününden yeni fotoğraflar paylaşarak dikkat çekti. Gelinliğiyle Paris sokaklarında verdiği pozlar, sosyal medyada büyük beğeni toplarken, oyuncunun anne olma heyecanı da binlerce yorum ve beğeni aldı.

melisa3.jpgmelisa4.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler