Trabzon'da minibüs denize uçtu

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre denize uçan minibüste bulunan 5 kişi yaralandı, 1 kişi de öldü. Kaza ilçenin Mersin beldesi kavşağında meydana geldi. Giresun-Trabzon sahilyolunda seyir halindeki bir mini

Trabzon'da minibüs denize uçtu

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre denize uçan minibüste bulunan 5 kişi yaralandı, 1 kişi de öldü.


Kaza ilçenin Mersin beldesi kavşağında meydana geldi. Giresun-Trabzon sahilyolunda seyir halindeki bir minibüsün denize uçması sonucu meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre 5 kişi yaralandı, 1 kişi de hayatını kaybetti. 

Denizde bulunan cesedin çıkartılması için Sahil Güvenlik ve Sivil Savunma ekiplerinden bölgeye ekip istenirken, kazada ölü ve yaralı sayısının artmasından endişe ediliyor.

Ekipler olay yerine ceset torbası istedi, ilk gelen bilgilere göre ölü sayısı 1, ölü sayısının daha da artabileceğinden endişe ediliyor..

Kaza ile ilgili detaylar geliyor...

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler