CHP'de deprem! Tüm MYK üyeleri istifa etti!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısının sona ermesiyle tüm MYK üyeleri istifa etti.
CHP'de deprem! Tüm MYK üyeleri istifa etti!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısı sona erdi. Toplantıda tüm MYK üyeleri istifa etti.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin kaybedilmesinin ardından MYK Toplantısı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başkanlığında Genel Merkez binasında gerçekleştirildi. Basına kapalı gerçekleştirilen toplantı yaklaşık 4 buçuk saat sürdü. Saat 13.40'da başlayan MYK toplantısında Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları ve yol haritası ele alındı. Toplantının ardından henüz açıklama yapılmazken MYK üyelerinin tamamı istifa etti. Kemal Kılıçdaroğlu istifaları onayladı. MYK'de yeni görevlendirmeler yapılması bekleniyor.

İSTİFALAR DAHA ÖNCE REDDEDİLMİŞTİ
Kılıçdaroğlu, seçimin sonuçlanmasının ardından Millet İttifakı toplantısından önce iki kez kurmayları ile bir araya gelmişti. Genel başkan yardımcılarının "Biz istifa edelim" önerisine Kılıçdaroğlu'nun "Şu an için gerek yok" yanıtını verdiği belirtilmişti.

CHP MYK'sinde şu isimler yer alıyor:
Ahmet Akın
Ali Öztunç
Bülent Kuşoğlu
Bülent Tezcan
Devrim Barış Çelik
Faik Öztrak
Fethi Açıkel
Gamze Akkuş İlgezdi
Gökçe Gökçen
Gülizar Biçer Karaca
Lale Karabıyık
Muharrem Erkek
Oğuz Kaan Salıcı
Selin Sayek Böke
Seyit Torun
Veli Ağbaba
Yüksel Taşkın

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
  • Ramazan Uçar / 01 Haziran 2023 Perşembe 23:58

    Vah Vah ne halde CHP

    Yanıtla (2) (1)
  • Trabzon / 02 Haziran 2023 Cuma 10:10

    He he akıl kutusu Ramazan,sen kendi haline vatandaşın haline ağla

    Yanıtla (0) (1)
  • BV / 01 Haziran 2023 Perşembe 23:37

    Kim diktatör acaba, 21 yıldır her seçimi kazanan Erdoğan mı? Her seçimi kaybeden ama koltuğu bırakmayan Kılıçdaroğlu mu?

    Yanıtla (3) (0)
  • Selim atmaça / 01 Haziran 2023 Perşembe 22:27

    CHP birşey olmaz yoluna Aslanlar gibi devam eder,Zihniyeti akpartiye oy verenler düşünsün zamlar hayat pahalılığı göçmenler.7 bin lira maaş 10 bin lira kira yaparsa akp yapar

    Yanıtla (2) (4)
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir