İyi Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, Cumhurbaşkanı 2. tur seçimleri sonrası sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulundu.
Yavuz Aydın, "Sayın Kemal Kılıçdaroğlu siyasi jübilesini Sayın Meral Akşener'den özür dileyerek yapmalıdır" dedi.
Yavuz Aydın'ın yaptığı açıklama sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.
Kaynak:
az da olsa böyle umutlandırıcı kelimeleri yan yana görebilmek çok güzel.. sonuna kadar haklı bir çıkış hatta yetmez iyi partinin %5 oyunun bu kk yüzünden uzaklaştığının da bilinmesi elzemdir!
Yanıtla (0) (0)sana verdiğim ve verdirdiğim oyları helal etmiyorummmmm
Yanıtla (1) (1)Resmen çuvalladın.. Bu gömlek sana bol gelir sayın vekil..
Yanıtla (3) (1)Sen işine bak chp genel başkanı sana ve senin gibi sahada olmayan adamlara soracak değil hiç haketmediğiniz milletvekilliklerini aldınız sonra dönüp akp ye oy verdiniz sahi i parti nerdeydi he sen ona cevap ver
Yanıtla (2) (1)Sayın Aydın, öncelikle genel başkanınız bu milletten özür dilemelidir. Biliyorum ve farkındayım sizler de bizim gibi PKK terör örgütünü lanetlersiniz ancak, HDP nin ve kandilinde desteklediği Sayın Kılıçdaroğluna gidip oyunuzu paşa paşa verdiniz. Bunun milliyetçilikle vatanseverlikle izah edilmesi söz konusu olamaz. Öncelikle kendi öz eleştirinizi yapmanız daha mantıklı olur kanaatindeyim.
Yanıtla (6) (7)