Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu dün akşam Trabzon’a geldi.
İki gün boyunca Trabzon ve Rize’de kadınlarla ilgili olarak yapılan organizasyonlara katılacak olan Kılıçdaroğlu bugün Beşikdüzü iliçesine gitti.
Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ve eşi Zehra Çalık’ın organize program kapsamında Beşikdüzü Oğuz Mahallesi Kadınlar Dayanışma Derneğini ziyaret eden Selvi Kılıçdaroğlu, burada bulanan kadınların yaptığı çalışmaları yakından inceledi.
Ardından Beşikdüzü İlçesi’nde vatandaşlarla buluşan Kılıçdaroğlu, kadınların sorunlarını dinledi.
Trabzon'da Yomra Belediyesi Kadın Üreticileri Pazarını ziyaret edecek olan Kılıçdaroğlu, Yomralı Kadınların el emeklerini yakından inceleyecek.
Akşam saatlerinde Ortahisar İlçesinde programlarına devam edecek olan Kılıçdaroğlı, iftarda kadın ve çocuklarla buluşarak, “beslenme saati” olarak bilinen ve ikinci Trabzon’da gerçekleşecek programa katılacak.
Trabzon'da Yomra Belediyesi Kadın Üreticileri Pazarını ziyaret ederek kadınlarla bir araya geldi.
Eksik geldi hdp den puldanı da getirseymiş
Yanıtla (0) (0)EMİNEYE RİV RİV EDENLER ARKDA EL PENCE DURAN ESKİ BARO BASKANI DEGILMİ
Yanıtla (0) (0)Emine abd de binlerce dolarlık mağazaya gider Selvi Hanım ile garibanları ziyaret eder. Oslo’da pkk ile görüşenler de herkesi pkklı olmakla suçlar
Yanıtla (0) (0)