Adana’nın Seyhan ilçesinde, boşanma aşamasındaki eşiyle yaşadığı sorunlar nedeniyle kayınpederinin evine giden bir kişi, çıkan tartışmada kayınbiraderini tabancayla öldürdü, kayınpederi, kayınvalidesi ve bir komşusunu yaraladı.
Tartışma Kanlı Bitti
Olay, Demetevler Mahallesi 53016 Sokak’ta meydana geldi. İhsan T., akrabası Sadullah T. ile birlikte boşanma aşamasındaki eşi Emine T.'nin kaldığı kayınpederi Vakkas E.'nin evine gitti. Eşinin evde olmaması nedeniyle çocuğunun kendisine gösterilmediğini öne süren İhsan T., kayınpederi, kayınvalidesi ve kayınbiraderi ile tartışmaya başladı.
Evde başlayan tartışma kısa sürede sokağa taşındı. Öfkelenen İhsan T., yanında getirdiği tabancayla kayınbiraderi Fuat E., kayınvalidesi Bakiye E., kayınpederi Vakkas E. ve kavgayı ayırmaya çalışan komşuları Halil V.’ye ateş etti.
Kayınbirader Hayatını Kaybetti, Şüpheli Kaçtı
Silah sesleri üzerine çevredekilerin ihbarı ile olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, kayınbirader Fuat E., yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı. Olay anında yanında bulunan Sadullah T. gözaltına alınırken, saldırıyı gerçekleştiren İhsan T.'nin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.
Kaynak: