Ankara’da ortalık savaş alanına döndü! 5 ölü 3 yaralı

Ankara'da komşular arasındaki kavgada ortalık kan gölüne döndü. Keçiören ilçesinde Mecnun Ekinci, 4 kişiyi tabancayla vurdu. Olayda 3 kişi yaşamını yitirirken, 1 kişi yaralandı. Yenimahalle'de ise silahlı kavgada 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Ankara’da ortalık savaş alanına döndü! 5 ölü 3 yaralı

Ankara Keçiören Yayla Mahallesi'nde aralarında 3 gün önce tartışma yaşanan komşular arasında, bu gece saatlerinde yeniden gerginlik yaşandı.

Mecnun Ekinci, komşuları Mücahit Zurnacı, Murat Zurnacı, Şengül Zurnacı ve Mustafa Öztürk'e kurşun yağdırdı. Silah seslerini duyan mahallelinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Mücahit Zurnacı, Murat Zurnacı ve Mustafa Öztürk'ün hayatını kaybettiği belirlendi.

Polis çevrede güvenlik önlemi alırken, saldırı sonucu yaralanan Şengül Zurnacı, hastaneye sevk edildi.

AKRABALAR ARASINDA YER TARTIŞMASI

Ankara'da bir başka kanlı hesaplaşma ise Yenimahalle'de yaşandı. Toptancı halinde akrabalar arasında yer tartışması çıktı.

Kavgaya dönüşen olayda F.K., tabancayla karşı gruba ateş etti. Kurşunların isabet ettiği Ömer K., Gürkan K., Fevzi Miraç K. ve Ali B. yaralanırken, F.K. ise olay yerinden kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Yaralılardan durumu ağır olan Ömer K. ve Gürkan K., doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler