Bolu’daki feci yangında korkunç görüntüler! İşte böyle kaçtı

Kartalkaya'daki otel yangınında 1 kişinin camdan sarkıttığı çarşafla, yangından kaçması kameralara yansıdı.
Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
      Advertisement

      Türkiye’nin gözde turizm merkezlerinden Kartalkaya Kayak Merkezi’nde meydana gelen otel yangını, büyük bir faciaya yol açtı. İlk belirlemelere göre yangında 10 kişi hayatını kaybetti, 32 kişi ise yaralandı. Olay sırasında otelde 234 kişinin bulunduğu öğrenildi.

      Yangın Sabah Saatlerinde Çıktı

      Yangın, sabah saat 04.00 sıralarında, Kartalkaya Kayak Merkezi’ndeki bir otelin restoran kısmında başladı. Kısa sürede tüm binayı saran alevler, tatilcileri uykularında yakaladı. Durumun 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilmesiyle birlikte olay yerine çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi.

      Tahliye ve Kurtarma Çalışmaları

      Yarıyıl tatili dolayısıyla dolu olan otelde konaklayan 234 kişi hızla tahliye edilmeye çalışıldı. Ancak otelin büyük kısmının ahşap olması, yangının hızla yayılmasına neden oldu. İlk belirlemelere göre 10 kişi yaşamını yitirirken, 32 kişi yaralı olarak kurtarıldı.

      1 kişinin camdan sarkıttığı çarşafla, yangından kaçması kameralara yansıdı.

      Kaynak:Haber Kaynağı

      HABERE YORUM KAT
      Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
      Önceki ve Sonraki Haberler
      Bunlar da İlginizi Çekebilir