Düzce'de tırın kasasından düşen tüp kazaya neden oldu! 1 ölü 3 yaralı

Anadolu Otoyolu Düzce kesiminde bariyere çarpan cipteki 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Düzce'de tırın kasasından düşen tüp kazaya neden oldu! 1 ölü 3 yaralı

Anadolu Otoyolu'nda bariyere çarpan cipteki 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Aracın sürücüsü, polise verdiği ifadede, önündeki tırın kasasından düşen piknik tüpünün çarpması sonucu kazanın meydana geldiğini söyledi.

Otoyolun Ankara istikametinde seyreden Cemal S. (59) idaresindeki cip, Üçköprü mevkisinde kontrolden çıkarak bariyere çaptı. İhbar üzerine kaza yerine 112 Acil Sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Kazada araçta sıkışan sürücü ile yolcular Ayten (62) ve Sevinay S. (55) ile Esra Duygu D. (35) ekiplerce bulundukları yerden çıkarıldı.

Düzce'de tırın kasasından düşen tüp kazaya neden oldu! 1 ölü 3 yaralı

TIRIN KASASINDAN DÜŞEN PİKNİK TÜPÜ KAZAYA NEDEN OLMUŞ
Düzce Atatürk Devlet Hastanesi ile Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Sevinay S, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Bu arada sürücü Cemal S'nin polise verdiği ifadede, önündeki tırın kasasından düşen piknik tüpünün çarpması sonucu kazanın meydana geldiğini anlattığı öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler