İstanbul’da husumetli 2 suç örgütüne operasyon! 29 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul’da 2 suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda 29 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

İstanbul’da husumetli 2 suç örgütüne operasyon! 29 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya İstanbul'da birbiriyle husumetli 2 suç örgütüne üye 29 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'da birbiriyle husumetli 2 ayrı suç örgütüne yönelik düzenlenen "Kuyu-23 Operasyonu"nda 29 şüphelinin yakalandığını bildirdi.

İstanbul’da iki ayrı organize suç örgütüne yönelik düzenlenen "Kuyu-23 Operasyonu" kapsamında, 29 şüpheli yakalandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, operasyonun Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildiğini duyurdu.

Operasyonda, 2 adet AK-47 tipi uzun namlulu silah, 9 ruhsatsız tabanca, çalıntı 3 motosiklet, eylemlerde kullanılan 1 otomobil ve 1 çalıntı araç ele geçirilirken, 4 kar maskesi, 2 çelik yelek ve çok sayıda fişek de bulundu.

Ayrıca, şüpheliler arasında 27 Ağustos'ta Bahçelievler’de yaşanan silahlı çatışmada 2 kişinin yaralandığı, 30 Ağustos’ta düzenlenen bir silahlı saldırı sonucu ise örgüt üyesi E.K’nin hayatını kaybettiği ve 1 kişinin yaralandığı tespit edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler