Gaziantep’te maskeli ve silahlı iki soyguncuyu püskürtmeye çalışan kuyumcu, kovaladığı şahısları etkisiz hale getirmek isterken yanlışlıkla yoldan geçen bir kadını vurdu.
İddiaya göre, Gaziantep Selimiye Mahallesi 47. Nolu Cadde’de bulunan Ali K.’ya ait kuyumcu dükkanına sabah saatlerinde maskeli ve pompalı tüfekli 2 şahıs geldi. Hemen dükkandaki pompalı tüfeği eline alan kuyumcu Ali K., şahıslara ateş etmeye başladı. Kaçmaya başlayan silahlı ve maskeli soyguncular, ara sokakta plakasız olduğu ileri sürülen bir araca binerek kaçtı. Şahısları kovalayan kuyumcu ise kaçan hırsızları durdurup etkisiz hale getirmek için peşinden ateş açtı. Kuyumcunun tüfeğinden çıkan saçmalardan biri ise Ayfer D.’nin bacağına isabet etti. Evine yaklaşık 30 metre kala yaralanan kadın, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Şehitkamil Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Kadının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken olay yerine sevk edilen çok sayıda polis ekipleri tarafından çevrede geniş güvenlik tedbirleri alındı. Polis, maskeli ve silahlı hırsızların kimliklerini belirlemek için geniş çaplı inceleme başlattı.
Soyguncuları kovalarken yoldan geçen kadını vurdu
Gaziantep’te maskeli ve silahlı iki soyguncuyu püskürtmeye çalışan kuyumcu yoldan geçen kadını vurdu.
Yayınlanma:
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Şehirler
Eger bu hafta gs yenersek puan farki 9 oluyor..bence trabzondpor 8-8 de yapabilir..onun icin camia olarak kenetlenmrmiz lazim..ilk yarida puan fatki 14 dü 4 kadar inmistk ve maclar daha zordu..gs yenersek icerde kayderi ve sivas maclari var..
Yanıtla (0) (0)Bir saattir programi izliyorum ve mahmut uslu soyledikleriyle degerli bir insan olduguna beni ikna etti.herseyi acik acik cesurca anlatiyor.mesela baskana bir canli yayinda mahmut aksuyla teke tek hesaplasmasi gerektigini hatirlatin. zira baskan butun trabzonlulari salak yerine koyuyor.iddia ediyorum mahmut aksunun karsisina cikamaz.
Yanıtla (0) (0)