TİMBİR’den İskenderun’da önemli ziyaretler "İskenderun'u ayağa kaldırmak için buradayız"

Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) İskenderun'da Ziyaretlerde Bulundu.

TİMBİR’den İskenderun’da önemli ziyaretler "İskenderun'u ayağa kaldırmak için buradayız"

Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa ve beraberindeki heyet, Hatay'ın İskenderun ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Heyet, iş insanı Yıldırım Alpay ile bir araya gelerek depremzedeler için özel olarak hazırlanan baskılı tişörtleri teslim aldı.

is-insani3.jpg

Ziyarete, TİMBİR Danışma Kurulu Başkanı Veysel Cıncık, TİMBİR Yönetim Kurulu Üyeleri Tanju Akıncıoğlu ve Levent Özkurt, Birlik Haber Ajansı Genel Müdürü Muhammet Kaçar ve Güvenlik Uzmanı Dr. İmbat Muğlu da katıldı. İş insanı Yıldırım Alpay, TİMBİR heyetini ağırlayarak “İskenderun” yazılı özel baskılı tişörtleri hediye etti.

is-insani2.jpg

"İskenderun ve İskenderunluları Ayağa Kaldırmak İçin Buradayız"

Deprem felaketinin ardından İskenderun'da yaraların sarılması için tüm imkanlarını seferber eden Yıldırım Alpay, bu farkındalığı artırmak adına tişört bastırdıklarını belirtti. Alpay, “İskenderun ve İskenderunluları ayağa kaldırmak adına bir farkındalık olması için böyle bir tişört bastırdık. Bu tişörtleri İskenderun’dan göçmek zorunda kalmış depremzedelere gönderdik. Bulundukları il ve ilçelerde İskenderun temalı bu tişörtlerimizle gezerek rahatlıkla dolaşıp gezsinler. Bir nebze olsun İskenderun’u anımsasınlar” dedi.

is-insani1.jpg

Alpay, bu tişörtlerin yurt dışındaki gurbetçilere ve tüm dünyaya yayıldığını belirterek, “İskenderun bizim sevdamız” ifadesini kullandı. Ayrıca, Akdeniz bölgesinde açılmış en büyük Türk Bayrağına sponsor olduklarını ve bayrakları taşıyanların bu tişörtleri giydiklerini söyledi. Tişörtlerin, bayramlarda ve özel günlerde dağıtılacağını ekledi.

iskenderun-cumhuriyet-bassavcisi.jpg

TİMBİR’den İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Ünalan’a Ziyaret

TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa ve beraberindeki heyet, İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Emin Ünalan'ı ziyaret etti. Ziyarette, TİMBİR Danışma Kurulu Başkanı Veysel Cıncık, TİMBİR Yönetim Kurulu Üyeleri Tanju Akıncıoğlu ve Levent Özkurt, Birlik Haber Ajansı Genel Müdürü Muhammet Kaçar ve Güvenlik Uzmanı Dr. İmbat Muğlu da hazır bulundu.

Dr. Basa, Başsavcı Ünalan’a deprem felaketi nedeniyle geçmiş olsun dileklerini iletti. Başsavcı Ünalan da heyete ziyaretleri için teşekkür etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler