AJet Trabzon uçağında gerginlik! Yolcular saatlerdir uçakta bekletiliyor

AJet'e ait İstanbul'daki Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Trabzon'a gelecek uçakta gergin bekleyiş devam ediyor.

İstanbul'daki Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan AJet'e ait VF3232 sefer sayılı Trabzon'a saat 18:00'da gerçekleşmesi planlanan uçuşta büyük bir gecikme yaşandı. Uçuş planlanan saatten 3 saat geçmiş olmasına rağmen, uçak henüz havalanamadı.

Gergin Bekleyiş Devam Ediyor

Uçuşun neden geciktiğine dair yolculara henüz herhangi bir açıklama yapılmadı. Üç buçuk saati aşkın süredir bekleyen yolcular, yetkililerden bilgi almak için sabırsızlanıyor. Bekleyişin devam etmesi, yolcular arasında huzursuzluğa ve tepkilere yol açtı.

Yolcuların Tepkileri Artıyor

Yolcular uçak içerisinde bekletiliyor ve firma yetkililerinden herhangi bir açıklama yapılmıyor. Bu durum, yolcuların yoğun tepkilerine neden oldu. Havalimanı yetkililerinin ve hava yolu şirketinin yaşanan gecikmeyle ilgili kısa sürede bir açıklama yapması bekleniyor.

3 Yolcu indirildi

Ayrıca, gergin bekleyiş sırasında firma tarafından 3 yolcu itiraz ettikleri için hakaret suçlamasıyla uçaktan indirildi.

Gergin bekleyişin ardından uçağın saat 22:50 civarında uçuşa başladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
30 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler