Trabzon'a atanan Kaymakam Öztürk'e forma jesti

Trabzon'un Beşikdüzü İlçesine atanan Kaymakam Şakir Öner Öztürk'e Trabzonspor forması hediye edildi.
Trabzon'a atanan Kaymakam Öztürk'e forma jesti

İçişleri Bakanlığı'nca yayımlanan son kaymakamlar ve vali yardımcıları kararnamesi ile Trabzon'un Beşikdüzü Kaymakamlığı görevine atanan Mardin’in Artuklu ilçesi Kaymakamı Şakir Öner Öztürk bugün Trabzon’a uğurlandı.

Mardin Havalimanından uğurlanan Kaymakam Şakir Öner Öztürk’e Mardin Milletvekili ve fanatik Trabzonsporlu olan Cengiz Demirkaya ve Mardin Trabzonspor Dernek Başkanı İbrahim Aydın Trabzonspor forması hediye etti.

Artuklu ilçesi Kaymakamı Şakir Öner Öztürk, Artuklu belediyesine kayyum olarak atandı ve bu görevi 3 sene yaptı.

Trabzon'a atanan Kaymakam Öztürk'e forma jesti

Trabzon'a atanan Kaymakam Öztürk'e forma jesti

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
  • Akçaabat / 21 Ağustos 2019 Çarşamba 15:31

    Trabzonspor Olympique Lyonnais ' den Moussa Dembele' yi transfer etsin

    Yanıtla (0) (0)
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir