Uşak’ta korkunç kaza! Bir aile yok oldu

Kızlarının üniversite kaydı için yola çıkan aile hafif ticari araçlarıyla seyir halindeyken, arıza nedeniyle emniyet şeridinde duran tıra arkadan çarptı. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edilirken araçtaki aile hayatlarını kaybetti.

Uşak’ta korkunç kaza! Bir aile yok oldu

Uşak'ta Ramazan Ceylan, üniversiteyi kazanan kızının yerleştirme işlemlerini yapmak için ailesiyle birlikte hafif ticari aracıyla yola çıktı. Seyir halindeki araç, Kova köyü civarına geldiğinde arıza yapması sonucu emniyet şeridinde duran Yusuf Torçul yönetimindeki tıra arkadan çarptı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık, AFAD, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

aile1.webp

Hafif ticari ticari aracın hurdaya döndüğü çarpışma sonucunda sürücü Ramazan Ceylan ile kızı Semiha Ceylan olay yerinde, eşi Melike Ceylan ise kaldırıldığı Refahiye Devlet Hastanesinde hayatlarını kaybetti.

Ağır yaralanan Ahmet Enes Ceylan ile Huri Elif Ceylan ambulanslarla Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi kaldırıldı. Tedavi altındaki 2 yaralının da hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler