Bahçeli: O zaman MHP açıklar

PKK ile pazarlık konusundaki iddialara MHP’yi kast ederek “İspatlamazsa şerefsiz” diyen Başbakan Tayyip Erdoğan’a, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den sert yanıt geldi.  Dün partisinin Demetevler Semt Pazarı’ndaki iftar yemeğine katılan Bahçeli şunları s

Bahçeli: O zaman MHP açıklar

PKK ile pazarlık konusundaki iddialara MHP’yi kast ederek “İspatlamazsa şerefsiz” diyen Başbakan Tayyip Erdoğan’a, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den sert yanıt geldi.

 

Dün partisinin Demetevler Semt Pazarı’ndaki iftar yemeğine katılan Bahçeli şunları söyledi: “MHP açıklamazsa şerefsizdir’ diyor. Sen açıklamazsan, MHP günü geldiğinde açıklar ve hesabını da sorar. MHP, ‘bu gerçekleri, açılımın ne olduğunu millete anlat’ diyor. MHP, ‘Sen bir takaya bindin İmralı canisi ile kahve içtin’ demiyor ki. MHP, mübarek ramazanda bu kirli ağızlardan çıkan ‘şerefsizlik’ ile şerefsizlenecek değil. MHP, günü geldiğinde, her şeyi gizleyen bu şerefsizlerden hesap soracaktır”

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler