Başkan'a kemençe hediye edildi

Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Avukat Fatih Şahin Yerel yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mustafa DEMİR ve Halkla ilişkiler Komisyonu Üyesi Erdem Sürmen Trabzon İl Gençlik Kollarına ziyarette bulundu. Yeni atanan AK Parti Trabzon İl B

Başkan'a kemençe hediye edildi

Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Avukat Fatih Şahin Yerel yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mustafa DEMİR ve Halkla ilişkiler Komisyonu Üyesi Erdem Sürmen Trabzon İl Gençlik Kollarına ziyarette bulundu.

Yeni atanan AK Parti Trabzon İl Başkanı ve yönetiminin ilk toplantısına katılan Genel Başkan Av. Fatih Şahin, yeni yönetime başarılara dileyerek, son yaşanan süreç hakkında yönetim kurulu üyelerine bilgi verdi.

Toplantıda yerel siyasi gelişmelerin yanı sıra Gençliğin AK Partide çok önemli olduğunu belirterek şunları kaydetti.

 “Genel Başkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan diğer partilerin aksine AK Partide gençliğe çok önem veriyor. Genel Başkanımız gençliğe parti üst kademelerinde yer vermesi bizleri onurlandırmıştır. Bende bir dönem önceki Gençlik Kolları Başkanımız bugün Ankara il Başkanı olarak görev yapmakta yine gençlik kollarından birçok arkadaşımıza partimizin yürütme kurulu olan Merkez Karar ve Yürütme Kurulu (MKYK) görev vererek gençliğe ne kadar önem verdiğini bir kez daha bizlere göstermiş oldu. Bize güvenenleri bizde çalışarak asla yarı yolda bırakmayacağız. Trabzon İl Gençlik Kollarını çok dinamik gördüm. Sizlerle birçok konunun üstesinden geleceğime inanıyorum. Görev alan bütün arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” dedi. Trabzon Gençlik Kolları İl Başkanı söz alarak Genel Başkan Av. Fatih Şahin'in ilk toplantılarına katılmalarından dolayı çok memnun olduğunu belirterek şunları ifade etti.

 “Genel Başkanımız ilk toplantımıza katılarak bizleri onure etmiştir. Yeni oluşan yönetimimizle ve bütün teşkilatlarımızla birlikte el ele vererek çok şeyler başaracağımıza inanıyorum. Genel Başkanımız ve Başbakanımızın bize yüklemiş olduğu misyonu en iyi şekilde yerine getireceğimize inanıyorum” dedi.

Daha sonra AK Parti il Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Karaoğlu Yönetim Kurulu adına Gençlik Kolları Genel Başkanı Av. Fatih Şahin'e Kemençe hediye etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler