CHP lideri benden dolayı gelmedi

Edirne'nin CHP'li Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Edirne'ye gelmemesinin sebebinin kendisi olduğunu ileri sürdü. Hakkında alınan hapis kararlarından dolayı Kılıçdaroğlu'nun Edirne'ye referandum mitingi yapmaya gel

CHP lideri benden dolayı gelmedi

Edirne'nin CHP'li Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Edirne'ye gelmemesinin sebebinin kendisi olduğunu ileri sürdü. Hakkında alınan hapis kararlarından dolayı Kılıçdaroğlu'nun Edirne'ye referandum mitingi yapmaya gelmediğini ifade eden Sedefçi, "Aldığım cezalardan dolayı bir sıkıntı var. Ben 12 yıl ceza aldım. Bu yüzden genel başkan buraya gelmiyor" dedi.

Belediye Meclis salonunda mahalle muhtarları ile bir araya gelen Hamdi Sedefçi, "Bana bağımsız dediğimiz yargı 12 yıl ceza verdi. Cumhuriyet Savcısı beraat isterken, konu hakkında delili yok derken mahkeme 8 yıl 4 ay ceza verdi. Enteresandır savcıların bu adam hakkında delil yok, beraat etmesi gerekir dediği halde mahkemenin ceza vermesini manidar karşılaşıyorum. Şu anda yargı tam bağımsız mı değil mi bunu tartışıyoruz. Bugün bana yarın başkalarına. Benim tek dileğim yargının bağımsız olması. Yargının kendi özgür iradesinle karar vermesine olanak sağlanmasını istiyorum. Şu anda yargı çok bağımsız gibi görüntü vermiyor. Eğer referandumdan "Evet" çıkarsa tam bağımlı yargı olma ihtimali var. Bize özgür bağımsız yargılar gerekiyor. İnşallah buradan hayır çıkartırız ve mesajımızı Kemal Bey'e vermiş ve göstermiş oluruz" şeklinde konuştu.

Edirne'nin CHP'li Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Edirne'ye gelmemesinin sebebinin kendisi olduğunu ileri sürdü. Hakkında alınan hapis kararlarından dolayı Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun Edirne'ye referandum mitingi yapmaya gelmediğini ifade eden Sedefçi "Aldığım cezalardan dolayı bir sıkıntı var. Açıkça konuşuyorum. Hiç kimseden çekincem, korkum yok. Ben 12 yıl ceza aldım. Bu yüzden dolayıda genel başkan buraya gelmiyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler