Cumhurbaşkanı Gül Siirt'te

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Doğu ve Güneydoğu'daki bazı il ve ilçeleri kapsayan 4 günlük ilk yurt içi gezisinin üçüncü gününde Siirt'e geldi.Geceyi Hakkari'de geçiren Cumhurbaşkanı Gül, bu sabah askeri helikopterle Siirt Havaalanına geldi. Cumhurbaşkanı G

Cumhurbaşkanı Gül Siirt'te

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Doğu ve Güneydoğu'daki bazı il ve ilçeleri kapsayan 4 günlük ilk yurt içi gezisinin üçüncü gününde Siirt'e geldi.

Geceyi Hakkari'de geçiren Cumhurbaşkanı Gül, bu sabah askeri helikopterle Siirt Havaalanına geldi. Cumhurbaşkanı Gül, ardından şehre hareket etti.

Cumhurbaşkanı Gül, Valilik önünde toplanan vatandaşlar tarafından sevgi gösterileriyle karşılandı. Makam aracından inerek vatandaşları selamlayan Cumhurbaşkanı Gül, daha sonra Valiliği ziyaret ederek, Vali Hüseyin Avni Mutlu'dan bilgi aldı. Kısa süre görüntü alınmasına izin verilen ziyaret, basına kapalı gerçekleşti.

Cumhurbaşkanı Gül, Siirt Valiliği'nde sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle de bir araya geldi. Kısa süre görüntü alınmasına izin verilen görüşme, basına kapalı gerçekleşti.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler