Günay: Çakırgöl sorunu halledildi

Bazı temaslarda bulunmak üzere Bayburt'a gelen Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, programının sona ermesinin ardından Ankara'ya gitmek için geldiği Trabzon Havalimanı'nda basın toplantısı düzenledi.Günay, Bayburt ve Gümüşhane'de yaptığı temaslarla il

Günay: Çakırgöl sorunu halledildi

Bazı temaslarda bulunmak üzere Bayburt'a gelen Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, programının sona ermesinin ardından Ankara'ya gitmek için geldiği Trabzon Havalimanı'nda basın toplantısı düzenledi.

500.20100720215659.jpg

Günay, Bayburt ve Gümüşhane'de yaptığı temaslarla ilgili açıklamalarda bulundu. "Geleneğinden kopmayan bir turizm bakış açısı geliştirmeye çalışıyoruz" diyen Günay, "Çakırgöl konusunda bir eksikliğimiz vardı onu hallettik. Yol sorununu hallettik. Şuanda bir itilaf kalmadı. Önemli bir kış turizmi potansiyeli var. Tarih var, kültür var tabi farklı dönemlerden kalma. O dönemden kalmaksızın bu dönemden kalmaksızın bütün dönemlere ait tarihi mekanları insanların görmesine yardımcıs olmamız gerekiyor ve öyle de yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

Haber:Batuhan Hazar ÇAVDAR / Haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler