Kırılan hayallerinizi onarıyoruz

BaşbakanTayyip Erdoğan, türbanla ilgili mesajlarına bir yenisini ekledi. "Bu ülkede anneler ağladı, babalar ağladı" diyen Erdoğan, gençlerin kırılan hayallerini onarmaya başladıklarını vurguladı. Erdoğan, partisinin Antalya Gençlik Kolları Kongresi'nde öz

Kırılan hayallerinizi onarıyoruz

BaşbakanTayyip Erdoğan, türbanla ilgili mesajlarına bir yenisini ekledi. "Bu ülkede anneler ağladı, babalar ağladı" diyen Erdoğan, gençlerin kırılan hayallerini onarmaya başladıklarını vurguladı. Erdoğan, partisinin Antalya Gençlik Kolları Kongresi'nde özetle şunları söyledi:

GENÇLERE İNANIYORUZ

Bizim iktidarımıza kadar kırılan hayaller en çok onların hayalleriydi. Şimdi ise onları onarıyoruz, inşallah tamamlayacağız. Türkiye'nin gençlerinin kendi ülkelerinden umutlarını kesmelerini isteyenler var. Bu ülkenin geleceği için heyecanlarını kaybetmeleri bizim en büyük üzüntü sebebidir. Çünkü, biz anneyiz, babayız. Bu ülkede anneler ağladı, babalar ağladı. Hálá bunun kavgasını verenler, gözyaşlarının sürmesini isteyenler var, bu ülkede. Hálá bu ülkede buna ne yazık ki zemin hazırlama gayreti içinde olanlar var. Çok şükür, gençler, ülkemizi sahip olduğumuz o büyük potansiyele taşıyacaktır. Gençlerimiz artık ülkelerini daha çok seviyorlar.

 

 Daha çok umut besliyorlar. Size bir tek şey söyleyecek olsam; sevgiyi, umudu, kardeşliği büyütün. Gençliğimizin taşıdığı bu umutları, enerji ve dinamizme ülkemiz için hayırlı bir kanala akıtmamız gerekiyor. Bizim için asıl olan gençlerimize güvenmektir. Sizlere sonuna kadar inanıyoruz, güveniyoruz. Bu ülkeyi, çok daha aydınlık günlere götüreceğinize birbirinizi daha çok seveceğinize sağlam aileler kuracağınıza toplumun dertlerine derman olacağınıza sonuna kadar güveniyoruz.

KAMPUSKENTLER KURACAĞIZ

Bu yıl o dokuz ile de üniversitelerini kuruyoruz. Böylece Türkiye'de üniversitesi olmayan il kalmayacak. Yeni bir adım daha atıyoruz. O da bize nasip olacak, inşallah. Sadece üniversite ağırlıklı pilot birkaç şehir kuracağız. Nasıl üniversite kampusu şeklinde dünyada şehirler varsa Türkiye'de bunun adımını atacağız. Kentsel tasarımda farklı bir adımı gerçekleştirec
eğiz.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler