Şalpazar'ında yeniden Karabayır

MHP Şalpazarı İlçe Başkanlığında yapılan kongreye MHP Trabzon Milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu, MHP İl Genel Meclisi Üyesi Hüsnü Kaya ve çok sayıda partili katıldı. Milletvekili Yunusoğlu, burada yaptığı konuşmada, AK Parti'nin yoksulluk ve yolsuzluk

Şalpazar'ında yeniden Karabayır

MHP Şalpazarı İlçe Başkanlığında yapılan kongreye MHP Trabzon Milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu, MHP İl Genel Meclisi Üyesi Hüsnü Kaya ve çok sayıda partili katıldı.


Milletvekili Yunusoğlu, burada yaptığı konuşmada, AK Parti'nin yoksulluk ve yolsuzlukları önlemek vaadiyle tek başına iktidara geldiğini, bu dönemde halkın daha da yoksullaştığını ve iktidarın boğazına kadar yolsuzluğa battığını iddia etti.

Her çıkışın bir inişi olduğunu ifade eden Yunusoğlu, ''AK Parti iktidarının da sonu gelmiştir. Bu iktidarın alternatifi MHP'dir. MHP'liler olarak her an seçim olacakmış, iktidara gelecekmiş gibi hazarlıklı olmalıyız. Topluma karşı sorumluluğumuzun gereği budur. Ülkemizin vakit kaybetmeye tahammülü yoktur'' dedi.

Tek listeyle gidilen seçimde başkanlığa mevcut başkan Hasan Karabayır seçildi. Yönetim kurulu üyeliklerine ise Tahsin Yılmaz, Mehmet Sakallıoğlu, Ali Karagöz, Ali Gören, Hüseyin Kurukız, Halil Kenan, Hüseyin Bulan, Metin Özdemir, Recep Kekeçoğlu ve Hüseyin Kıran getirildi.

Karabayır, seçimin ardından yaptığı konuşmada, başkanlığı döneminde ilçede partilerinin oyunun yüzde 50 oranında arttığını belirterek, kendisine destek veren herkese teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler