SP Trabzon'da toplantı yaptı

Saadet Partisi (SP) dün Trabzon'da 1. Mahalli İdareler Bölge Toplantısını yaptı. Toplantıya SP Genel Başkan Yardımcısı ve Mahalli İdareler Başkanı Mücahit Yanılmaz, İl Başkanı Ömer Topaloğlu, GİK Üyesi Dursun Ali Düzenli, Trabzon, Artvin; Rize ve Giresun

SP Trabzon'da toplantı yaptı
Saadet Partisi (SP) dün Trabzon'da 1. Mahalli İdareler Bölge Toplantısını yaptı. Toplantıya SP Genel Başkan Yardımcısı ve Mahalli İdareler Başkanı Mücahit Yanılmaz, İl Başkanı Ömer Topaloğlu, GİK Üyesi Dursun Ali Düzenli, Trabzon, Artvin; Rize ve Giresun ilerinden mahalli idareler başkanları ve seçilmiş meclis üyeleri katıldı.

DEĞERLENDİRME YAPILDI

SP Trabzon İl Başkanı Ömer Topaloğlu SP'nin Trabzon'da ilk mahalli idareler toplantısı yaptığını belirterek kendilerinin de bunu bölge toplantısı halinde yaptıklarını söyledi. SP Genel Başkan Yardımcısı ve Mahalli İdareler Başkanı Mücahit Yanılmaz, Karadeniz'in en güzel kenti Trabzon'da ilk bölge toplantısı yapmaktan duyduğu mutluluğu belirterek Mahalli idareler, belediye, il genel meclisi ve muhtarların yaptığı çalışmaların bütününü değerlendireceğini söyledi.

GECİKMİŞ ADALET, ADALET DEĞİLDİR

Yanılmaz Milli Görüşün yerel yönetimlerde ortaya koyduğu prensip ve sistematik çalışmayla marka olduğunun altını çizerek; “Milli görüş nüfusun yoğun olduğu yerlerde faaliyet göstermiştir. 'Gecikmiş olan adalet, adalet değildir' atasözünden anlaşılacağı gibi yerel yönetimlerde hızlı ve zamanında en ucuz şekilde halka hizmet götürülmesi gerekmektedir” dedi. Yerel yönetimlere katılan herkesin bir partisi olduğunu vurgulayan Yanılmaz, “Ancak seçildikten sonra seçilmiş kişinin partisi olmayacaktır. Böyle kişilerin milli görüşte yeri yoktur. Seçilmiş kişiler sadece oy verene değil bütün halka hizmet yapacaktır” diye konuştu. Yanılmaz SP'nin adım adım iktidara yaklaştığını belirterek, 7 Haziran ara seçimlerde SP'nin Türkiye'de büyük başarı aldığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler