Sait Karafırtınalar ile yollarını ayıran 1461 Trabzon'da yeni teknik adam belli oldu.
Bordo mavili ekip, 54 yaşındaki deneyimli teknik adam Zafer Turan ile anlaşmaya vardı. Turan ile bugün resmi sözleşme imzalanacak.
Turan, son olarak Şanlıurfaspor'u çalıştırmıştı. Daha önce Selçukluspor, Bugsaşspor, Göztepe, Sivas Belediyespor, Erokspor, Bayrampaşa ve Eyüpspor gibi takımlarda da görev yapan Zafer Turan yeni sezonda bordo mavili ekibin başarısı için mesai harcayacak.
Yeni sezonda hedef şampiyonluk
1461 Trabzon, 2. Lig'e yükseldiği 2018-2019 sezonundan bu yana 5 kez play-off oynarken 1. Lig hedefine ulaşamadı.
Bordo mavililerde yönetim, yeni sezon planlamasında iddialı bir kadro kurulması ve şampiyonluk hedefiyle yola çıkılması yönünde karar almıştı.
İlgili Haberler
Kaynak:

Samsunlu Ercüment Coskundere gelmişti geçen sene.. o adam 2. ligin usta hocalarından. Takım üzerinde kara bulutlar var.
Yanıtla (0) (0)vizyonsuzluk devem ediyor!
Yanıtla (0) (0)Celi Başkan bu kaçıncı Hocan ?
Yanıtla (2) (0)Takımı deneme tahtasına çevirdin !!
İş Hoca da değil, Takım da olduğunu hâlâ öğrenemedin !!
Hocanın en fazla %20 katkısı olur Takıma, gerisi kalmış Futbolculara !!
Bunu artık anlasana !!
Al kaliteli Futbolcular Kadroya !!
Sonra yaslan Koltuğuna !!
Seyret sonra cümbüşü !!
Ver elini 1. Lig Kürsüsü !!
Bak güzel yazdım, bir iyilik düşünürsün bu Kazım’a :-)
Buradan yazıyorum not alın avcının benzeri futbol fitimsiz temposuz 10 hafta süre veriyorum kaybedilen bir yıl olacak . Hiçbir başarısı yok . 1461 yöneticilerinin hedefi nedir ???
Yanıtla (2) (0)Büyük komedi var bu klupte, değişik değişik hocalar alıp sonra çıkamıyorlar. bu senede çok para harcayıp yıpratmasınlar kendilerini.
Yanıtla (0) (0)