1461 Trabzon'dan Başakşehir'e sürpriz ziyaret! Akademi ve organizasyona inceleme

1461 Trabzon Başkanı Celil Hekimoğlu, Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ'ı ziyaret etti.

1461 Trabzon'dan Başakşehir'e sürpriz ziyaret! Akademi ve organizasyona inceleme

1461 Trabzon Futbol Kulübü Başkanı Celil Hekimoğlu, Başkanvekili Cengiz Tosun, Başkan Yardımcısı Emre Koç ve Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Ünsal Yılmaz; Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ’ı ziyaret etti.

Dostane bir ortamda geçen ziyarette Başkan Celil Hekimoğlu, Gümüşdağ’a üzerinde ismi yazılı 34 numaraları kulüp formamızı hediye etti.

basaksehire-surpriz-ziyaret-2.webp

2 saat süren ziyarette; Gümüşdağ, Başakşehir’in altyapı akademisinin kuruluşu, yönetim şekli, ortaklık sistemi ve organizasyonları ile ilgili bilgiler verdi.

Başakşehir’in tesislerinin gezildiği ziyarette Başkan Celil Hekimoğlu, kendilerine gösterilen ilgiden memnuniyet duyduklarını ifade ederek, “Göksel Gümüşdağ Başkanımız bizlere özellikle kendi kaynakları ile oluşturdukları kulüp organizasyonları ve projeler hakkında değerli bilgiler verdi. Biz de 1461 Trabzon Futbol Kulübü olarak bu konulardan istifade edeceğiz” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler