2. Lig Kulüpler Birliği'nden flaş açıklama! "Kıyım yapan hakemlerle.."

2. Lig Kulüpler Birliği, yapılan hakem hatalarının ardından açıklamalarda bulundu.

2. Lig Kulüpler Birliği'nden flaş açıklama! "Kıyım yapan hakemlerle.."

2. Lig Kulüpler Birliği, Merkez Hakem Kurulu’na yönelik bir açıklama paylaştı.

TFF 2. Lig'de oynan mücadelelerde hakemlerin yaptığı hataların bir "kıyım" olduğunu belirten 2. Lig Kulüpler Birliği, Merkez Hakem Kurulu'nu hakem atamaları konusunda dikkatli olmaya ve adaleti sağlamaya davet etti.

2.. Lig Kulüpler Birliği'nden konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

2. Lig Kulüpler Birliği olarak; en büyük arzumuz ve isteğimiz; adalet duygusunun hakim olduğu bir futbol iklimidir. Tüm 2. Lig kulüplerimiz maddi ve manevi büyük bir emek ortaya koyup mücadele ederken, her hafta skandal hakem kararları ile bu emekler yok edilmektedir.

2. Lig Kulüpler Birliği olarak, bizler üst seviyede hakemleri ligimizde görmek isterken; maalesef ki hatayı hatalarla kapatan, verdiği kararlar ile adeta "kıyım" yapan hakemlerle mücadele etmekteyiz. Hiçbir forma ve renk fark etmeksizin 2. Lig'de yaşanılan bu durum artık sabrı taşırma noktasına getirmiştir.

Merkez Hakem Kurulu'nu hakem atamaları konusunda dikkatli olmaya ve 2. Lig'in önemini daha iyi kavramaya davet ediyoruz.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler