Abdulkadir Ömür'den flaş açıklamalar! "Trabzonspor taraftarını..."

Abdulkadir Ömür, transfer sürecine, pişmanlıklarına ve Trabzonspor'a dair açıklamalarda bulundu.

Abdulkadir Ömür'den flaş açıklamalar! "Trabzonspor taraftarını..."

Geçen sezon ara transfer döneminde Trabzonspor'dan Hull City'ye transfer olan Abdulkadir Ömür, açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'un alt yapısından yetişen ve yıllar boyunca bordo-mavili formayı başarıyla taşıyan Abdülkadir Ömür, Hull City'ye transfer sürecini anlattı. Futbolculuk kariyerinin dönüm noktalarını ve bu süreçte yaşadıklarını paylaşan Ömür, Avrupa hayalinin peşinden gitme kararı hakkında da açıklamalarda bulundu.

"Trabzonspor'da Çocukluğum Geçti"

Ömür, Trabzonspor'a yönelik açıklamasında, "8-9 yaşından itibaren Trabzonspor’un altyapısına başladım. 16 yaşında profesyonel olarak imza attım. Yaklaşık 25 yaşıma kadar dokuz yıllık profesyonel bir hayatım oldu. Orada çocukluğum geçti diyebilirim," ifadelerini kullandı

"Avrupa Hayalim Vardı"

Ömür, geçmişte eline bazı fırsatlar geçtiğini, ancak kulüp başkanının gitmesine izin vermediğini belirtti. Avrupa'da futbol oynama hayalinin hep olduğunu vurgulayan Ömür, "Devre arasında Trabzonspor taraftarını da üzmemek için ayrılma kararı aldım," dedi.

"Acun Ağabey Direkt Beni Aradı"

Abdülkadir Ömür, Hull City'ye transfer sürecinde Acun Ilıcalı ile yaşadığı diyaloğu da anlattı: "Acun Ağabey ile 2-3 sene önce acaba olur mu olmaz mı diye bir görüşmemiz olmuştu. Ayrılma kararımı aldığımı öğrenince Acun Ağabey direkt beni aradı. Sadece 5-10 dakikamızı aldı çünkü bana Premier Lig’e çıkma hayali olduğunu ve bunu gerçekleştiren ilk Türk olmak istediğini söylemişti. Ben de bu hayalde ona ortak olmak istedim."

"Geçtiğimiz Dört Ay Adaptasyon Süreci Oldu"

Hull City'ye transfer olduktan sonra geçen dört ayın adaptasyon süreci olduğunu belirten Ömür, İngiltere’de futbol oynamanın kalite ve tempo açısından zorlayıcı olduğunu ifade etti. "Oradaki Türk ağabeylerimiz de bana yardımcı oldular," diyerek destek gördüğünü de ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler