Adıyaman FK - Hes İlaç Afyonspor Maçı izle, Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Maç Kadrosu ve İlk 11'ler

Adıyaman FK - Hes İlaç Afyonspor Maçı izle bilgileri ve Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda olduğu ile alakalı tüm detaylar haberimizde.

Adıyaman FK - Hes İlaç Afyonspor Maçı izle, Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Maç Kadrosu ve İlk 11'ler

Türkiye Ziraat Türkiye Kupası 2.Tur’de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Adıyaman FK ile Hes İlaç Afyonspor, ligin 8. hafta karşılaşmasında kozlarını paylaşacak. Spor severler, bu mücadeleye dair detayları araştırıyor. "Adıyaman FK - Hes İlaç Afyonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?" sorularına yanıt arıyorsanız, işte tüm bilgiler haberimizde...

Adıyaman FK - Hes İlaç Afyonspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta?

Adıyaman FK ile Hes İlaç Afyonspor, 9 Ekim 2024 Çarşamba günü Kahta İlçe Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Müsabaka saat 13:00’da başlayacak. Mücadelede her iki takım da sahadan puanla ayrılmak istiyor.

Adıyaman FK - Hes İlaç Afyonspor Maçı Hangi Kanalda?

Bu önemli mücadele, Aspor kanalından canlı olarak yayınlanacak. AsporYayınını takip edebilmek için herhangi bir platform üyeliğine sahip olmanıza gerek yoktur.

Maçın Hakemi Kim?
Bu kritik karşılaşmayı hakem Doğukan Yıldırım yönetecek. Yardımcıları ise Muhammet Munir Dadı, Burak Savaş olacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler