Amed Sportif Faaliyetler - İstanbulspor maçı ne zaman, hangi kanalda? Maç kadrosu, ilk 11'ler! Nereden izlenir? 1. Lig

Amed Sportif Faaliyetler ile İstanbulspor karşı karşıya geliyor. Maç ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Detaylar haberimizde.

Amed Sportif Faaliyetler - İstanbulspor maçı ne zaman, hangi kanalda? Maç kadrosu, ilk 11'ler! Nereden izlenir? 1. Lig

Trendyol 1. Lig'in yeni ekiplerinden Amed Sportif Faaliyetler ile geçtiğimiz sezon Süper Lig'e veda eden İstanbulspor 2. hafta mücadelesinde kozlarını paylaşacak.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu da Amed Sportif Faaliyetler ile İstanbulspor arasındaki müsabakayı izlemek için Diyarbakır'da bulunuyor.

Sporseverler, Amed Sportif Faaliyetler - İstanbulspor maçı için "Ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İlk 11'ler belli oldu mu?" şeklinde aramalarda bulunuyorlar. İşte maaç dair detaylar...

Amed Sportif Faaliyetler - İstanbulspor maçı ne zaman?

Amed Sportif Faaliyetler ile İstanbulspor arasında 19 Ağustos Pazartesi günü Diyarbakır Stadyumu'nda oynanacak olan müsabaka 21.00'de başlayacak.

Müsabakayı hakem Fatih Tokail yönetecek. Tokail'in yardımcılıklarını Sezgin Çınar ve Güner Mumcu Taştan yapacak. Dördüncü hakem ise Berkay Erdemir.

diyarbakir-stadi.webp

Amed Sportif Faaliyetler - İstanbulspor maçı hangi kanalda?

İki ekip arasındaki müsabaka TRT Spor ve Bein Sports Max 1'den canlı olarak ekranlara gelecek.

Amed Sportif Faaliyetler - İstanbulspor maç kadrosu, ilk 11'ler

Amed Sportif Faaliyetler: Nurullah Aslan, Murat Uçar, Uğur Adem Gezer, Mehmet Yeşil, Batuhan Tur, Nicolas Nkoulou, Yohan Cassubie, Adama Traore, Sinan Kurt, Çekdar Orhan, Britt Assombalonga

İstanbulspor: İsa Doğan, Racine Coly, Okan Erdogan, Ali Yaşar, Modestas Vorobjovas, Muammer Sarıkaya, Florian Loshaj, Emir Kaan Gültekin, Mendy Mamadou, Özcan Şahan, Jackson

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler