Arda Güler Kimdir? Nereli, Kaç Yaşında? Sevgilisi Kim?

Futbolseverler tarafından "Arda Güler Kimdir? Nereli, Kaç Yaşında? Sevgilisi Kim?" soruları araştırılıyor. İşte tüm detaylar...

Arda Güler Kimdir? Nereli, Kaç Yaşında? Sevgilisi Kim?

Türk futbolunda genç yaşta gösterdiği başarılar ile "Golden Boy" lakabını alan Arda Güler hakkında futbolseverler tarafından "Arda Güler Kimdir? Nereli, Kaç Yaşında? Sevgilisi Kim?" soruları araştırılıyor. İşte tüm detaylar...

Arda Güler Kimdir?

Arda Güler, 25 Şubat 2005 tarihinde Ankara'nın Altındağ ilçesinde doğdu. 19 yaşında olan futbolcu, kariyerine 2014 yılında Gençlerbirliği altyapısında başladı. 2019'da Fenerbahçe'ye transfer olan genç yıldız, kısa sürede büyük bir çıkış yakaladı.

Arda Güler Kaç Yaşında?

2024 yılı itibariyle 19 yaşında olan Arda Güler, genç yaşına rağmen futbol dünyasında adından söz ettiren bir oyuncu haline geldi.

Arda Güler Nereli?

Arda Güler, Ankara doğumludur. Türk Milli Takımı'nı temsil eden oyuncu, kariyerine Türkiye'nin başkentinde başlamıştır.

Arda Güler Hangi Takımlarda Oynadı?

Arda Güler, Gençlerbirliği altyapısında futbol kariyerine başlamıştır. 2019 yılında Fenerbahçe'ye transfer oldu ve burada gösterdiği başarılı performansla Avrupa'nın dev kulüplerinin dikkatini çekti. 2023 yılında Real Madrid'e 20 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer oldu.

Arda Güler Milli Takım Kariyeri

Arda Güler, Türkiye Milli Takımı'nın alt yaş gruplarında görev almış ve 2022'de A Milli Takım'a dahil olmuştur. 2024 UEFA Avrupa Şampiyonası'nda Gürcistan'a attığı gol ile Cristiano Ronaldo'nun rekorunu kırarak ilk maçında gol atan en genç futbolcu olmuştur.

Arda Güler'in Sevgilisi Kim?

Arda Güler, kendisi gibi sporcu olan Galatasaray Basketbol Takımı oyuncusu Duru Nayman, ile birliktedir.

Arda Güler'in Başarıları Nelerdir?

Arda Güler, Real Madrid'e transferi ve Milli Takım'daki performansıyla büyük bir başarı elde etmiştir. Henüz genç yaşta Cristiano Ronaldo'nun rekorunu kırarak dünya çapında tanınmıştır.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler