Arsenal - Shakhtar Donetsk Maçı: Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Futbolseverler, bu zorlu mücadeleye dair detayları merak ediyor ve özellikle maçın yayın saati, hangi kanalda izlenebileceği ve takımların muhtemel kadroları hakkında bilgi arıyor. Sturm Graz - Sporting CP maçına dair tüm detaylar...

Arsenal - Shakhtar Donetsk Maçı: Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde grup aşamalarının heyecanı devam ediyor. Bu hafta, Avusturya temsilcisi Sturm Graz, Portekiz'in güçlü ekiplerinden Sporting CP ile karşı karşıya gelecek. Futbolseverler, bu zorlu mücadeleye dair detayları merak ediyor ve özellikle maçın yayın saati, hangi kanalda izlenebileceği ve takımların muhtemel kadroları hakkında bilgi arıyor. Sturm Graz - Sporting CP maçına dair tüm bilgileri bu haberde bulabilirsiniz.

Arsenal - Shakhtar Donetsk Maçı Ne Zaman?

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde heyecan devam ediyor. İngiltere Premier Lig'in iddialı takımlarından Arsenal, Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk ile karşılaşacak. Futbolseverler, bu kritik mücadelenin ne zaman oynanacağını merak ediyor. Arsenal - Shakhtar Donetsk maçı 22 Ekim 2024 Salı günü oynanacak.

Arsenal - Shakhtar Donetsk Maçı Saat Kaçta?

Arsenal ve Shakhtar Donetsk arasındaki bu zorlu mücadele, 22.00'de başlayacak. Emirates Stadyumu'nda oynanacak olan bu karşılaşma, futbolseverleri ekran başına kilitleyecek.

Arsenal - Shakhtar Donetsk Maçı Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Futbolseverler, Arsenal - Shakhtar Donetsk maçını Tabii Spor 3 kanalından canlı olarak izleyebilecekler. Karşılaşma şifreli olarak yayınlanacak, bu nedenle maçı izlemek için abonelik gerekmektedir.

Arsenal İlk 8 İçin Sahada

Bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yeni format uygulanıyor ve Arsenal, lig usulü oynanan bu turnuvada ilk 8 takım arasına girmeyi hedefliyor. Arteta’nın öğrencileri, taraftar desteğiyle birlikte sahada güçlü bir performans sergileyerek, Shakhtar Donetsk karşısında rahat bir galibiyet almayı planlıyor.

Shakhtar Donetsk Çıkış Arıyor

Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk, zorlu Arsenal deplasmanından puan çıkarmayı hedefliyor. Ancak Avrupa arenasında beklentilerin gerisinde kalan Marino Pusic’in takımı, şu ana kadar sadece bir puan toplayabildi ve bu maçla çıkışa geçmeyi amaçlıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler