A.Sebat'ın Gözü Kupada

TFF 2. Lig 4. Grup'ta mücadele eden Akçaabat Sebatspor'un genel kaptanı Ethem Gören, yakaladıkları çıkışı Fortis Türkiye Kupası'nda devam ettirmek istediklerini söyledi.Gören, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde ve kupada son 4 maçlarını kazanmalarını

A.Sebat'ın Gözü Kupada

TFF 2. Lig 4. Grup'ta mücadele eden Akçaabat Sebatspor'un genel kaptanı Ethem Gören, yakaladıkları çıkışı Fortis Türkiye Kupası'nda devam ettirmek istediklerini söyledi.

Gören, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde ve kupada son 4 maçlarını kazanmalarının kendilerini morallendirdiğini belirterek, ''Belli bir seviye yakaladık. Çıkışımızı, Fortis Türkiye Kupası'nda yapacağımız Gençlerbirliği maçıyla devam ettirmek istiyoruz'' dedi.

Kupa maçında futbolcularının kendilerini göstermek için oynayacağını, maçın onlar için bir fırsat olduğunu ifade eden Gören, ''Bu fırsatın onlar da bilincindeler. İyi futbol sergileyip hem kendi geleceklerine ışık tutacaklar hem de takımları adına başarı elde edecekler'' diye konuştu.

İşlerinin zor olduğunu da dile getiren Gören, ''Rakip takım Süper Lig'de mücadele ediyor. Güçlerinin farkındayız. Fakat biz de iyi bir takımız. Söylenecek fazla bir şey yok. Gerekenleri futbolcularımız sahada söyleyeceklerdir'' dedi.

Öte yandan, çalışmalarını teknik direktör İsmail Batur nezaretinde sürdüren kırmızı-beyazlılarda Arsinspor karşılaşmasında sakatlanan Emre Köksal dışında sakat futbolcu bulunmuyor

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler