A.Sebatspor'da 4 transfer

Akçaabat Sebatspor tesislerinde gerçekleşen imza töreninde, Karsspor'dan Hasan Şahin, Yeni Malatyaspor'dan Ömer Yavuz, Nazillispor'dan kaleci Hasan Yaranlı ve Danimarka 2. lig takımlarından Odense'den Metin Çelik ile 1'er yıllık sözleşmeye imza atıldı.Kul

A.Sebatspor'da 4 transfer

Akçaabat Sebatspor tesislerinde gerçekleşen imza töreninde, Karsspor'dan Hasan Şahin, Yeni Malatyaspor'dan Ömer Yavuz, Nazillispor'dan kaleci Hasan Yaranlı ve Danimarka 2. lig takımlarından Odense'den Metin Çelik ile 1'er yıllık sözleşmeye imza atıldı.

Kulüp başkanı Zeki Öztürk, yaptığı açıklamada, iyi bir takım oluşturmak için çalıştıklarını belirterek, ''Dış transferde yaptığımız araştırma sonucu ve hocamızın isteği doğrultusunda oyuncuları renklerimize bağladık. Lig fikstürü çekilmesiyle şanslı bir gruba düştüğümüz görülüyor. Bu var olan hedeflerimizi daha yukarıya çıkarmamız için moral oldu. Akçaabat Sebatspor'un her sezon hedefi olmuştur ve bu sezonda hedefimiz bir üst lig olacaktır'' diye konuştu.

Öztürk, dış transferde 5-6 transfer daha yapmayı planladıklarını da açıkladı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler