Avni Aker'de cehennem ateşi

İki takım arasındaki rekabet 36 yıl önce 11 Ekim 1973  tarihinde Trabzonspor'un 2-0 lık galibiyeti ile başladı.36 yıllık rekabette, bugüne dek yapılan 103 karşılaşmanın 42'sini Beşiktaş, 38'sini Trabzonspor kazandı. 23 maçta ise taraflar birbirine üstünlü

Avni Aker'de cehennem ateşi

İki takım arasındaki rekabet 36 yıl önce 11 Ekim 1973  tarihinde Trabzonspor'un 2-0 lık galibiyeti ile başladı.

36 yıllık rekabette, bugüne dek yapılan 103 karşılaşmanın 42'sini Beşiktaş, 38'sini Trabzonspor kazandı. 23 maçta ise taraflar birbirine üstünlük sağlayamadı. Beşiktaş'ın 140 golüne, Trabzonspor 115 golle karşılık verdi.

Lig maçlarında eşitlik var:

İki takım arasında ligde yapılan maçlarda ise galibiyet sayılarında eşitlik bulunuyor. Bordo - mavililer ile Siyah - beyazlılar arasında oynanan 70 lig maçında taraflar 27'şer galibiyet alırken, 16 karşılaşma ise berabere sonuçlandı. Ligde Beşiktaş'ın attığı 100 gole, Trabzonspor 79 golle karşılık verdi.

Trabzon Cephesi:

Şu ana kadar aldığı istikrarsız sonuçlarla eleştirilere hedef olan Trabzonspor bu karşılaşmaya çıkış maçı gözüyle bakıyor.

Trabzonspor Beşiktaş karşısında alacağı galibiyetle hem camiayı rahatlatmak hem de geleceğe umutla bakmak düşüncesinde.

Beşiktaş Cephesi:

Lig'de ve Şampiyonlar liginde arzu ettiği sonuçları alamayan yönetimi ve Teknik Direktörü taraftarlarının hedefinde olan Beşiktaş'ın da durumu Trabzonspor'dan farksız.

Beşiktaş bu maçta alacağı yenilgi ile Ligin zirvesi için umutlarını tüketmenin yanı sıra büyük bir iç karışıklığa da gebe. Trabzon'da alınacak bir mağlubiyet sonrasında Teknik Direktör Mustafa Denizli ile yolların ayrılacağı kesin görünürken, zaten karşı karşıya olan yönetim ve taraftar çekişmesinde ipler daha da gerilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler