Aybaba Trabzon'a gelemez!

Trabzonspor'un Samet Aybaba ile anlaştığı haberi haber61'de yayınlandığı andan itibaren serverimiz ve telefonlarımız Trabzonspor taraftarlarının yoğun tepkisinden kilitlendi.Dünyanın dört bir yanından gelen telefon, mail ve yorumlar Samet Aybaba'yı göreve

Aybaba Trabzon'a gelemez!

Trabzonspor'un Samet Aybaba ile anlaştığı haberi haber61'de yayınlandığı andan itibaren serverimiz ve telefonlarımız Trabzonspor taraftarlarının yoğun tepkisinden kilitlendi.

Dünyanın dört bir yanından gelen telefon, mail ve yorumlar Samet Aybaba'yı göreve getiren Trabzonspor yönetimine büyük tepki gösteriyordu. Aybaba'nın Trabzonspor'a Teknik Direktör olarak geldiği haberini verdiğimiz için bizlerde bu tepkilerden nasibmizi alıyorduk.

Trabzonspor taraftarlarının gösterdiği tepkileri, gönderdiği yorumları tam derleyip "Samet Aybaba Trabzon'a gelemez" başlığı ve "Yönetimin sonu olur" manşeti ile  haber olarak okurlarımıza sunuyorduk ki, yönetimin Aybaba'dan vaz geçtiği haberi spor servisimizin istihbaratı tarafından öğrenildi.

Ne yazık ki bırakın Samet Aybaba'nın gelmesini, adının bile anlaşıldı olarak telefuz edilmesi Trabzonspor yönetiminin karışmasına neden oldu. Taradtarın istemediği birini ısrarla getirmeye çalışılmanın yanlışından dönüldü, ama artık çok geç olmuştu.

Şener Sağ duyulu olmalı:

Samet Aybaba'nın Teknik Direktör olarak belirlenmesinin ardından gösterilen tepkilere sinirlenerek "Ben artık Yokum" diyerek yönetim kurulu üyelerine görevini bırakacağı kararını açıklamasını anlık bir tepki olarak kalması tüm Trabzonspor taraftarlarının ortak görüşü olup, yarın başkan Şener'in daha sağlıklı düşünüp kararından vazgeçeceği umut ediliyor.

Sümer Aybaba'yı çok istedi:

Trabzonspor'da yönetimde iplerin kopmasına neden olan Samet Aybaba isminin Eski Başkan Özkan Sümer tarafından gündeme geldiği söyleniyor.

Başkanlığı döneminde Samet Aybaba ile çalışan ve ikii ilişkileri üst düzeyde olduğu herkes tarafından biliniyor.

Sümer istifa edecek mi:

Samet Aybaba ısrarının Trabzonspor yönetiminin şok gelişmeler yaşamasının en önemli faktörü olarak görülen Özkan Sümer'in futbolcu izleme komitesinin başındaki görevinden istifa edip etmeyeceği Trabzon spor kamuoyunda tartışılırken Trabzonspor ve yönetimini kaosa sürükleyen Sümer'in bir an önce istifa etmesi gerektiği görüşü ağırlık kazanmış durumda.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler