Baba ve oğlun puan savaşı

Turkcell Süper Ligi'nin 13. haftasında oynanacak Eskişehirspor-Ankaragücü maçı farklı bir mücadeleye daha sahne olacak. Hafta sonu oynanacak karşılaşmada Ankaragücü'nde Eskişehirspor'a karşı takımın başında teknik sorumlu olarak sahaya çıkacak olan Fikret

Baba ve oğlun puan savaşı

Turkcell Süper Ligi'nin 13. haftasında oynanacak Eskişehirspor-Ankaragücü maçı farklı bir mücadeleye daha sahne olacak.

Hafta sonu oynanacak karşılaşmada Ankaragücü'nde Eskişehirspor'a karşı takımın başında teknik sorumlu olarak sahaya çıkacak olan Fikret Yılmaz, aynı zamanda oğluna karşı mücadele verecek. Ankaragücü'nün Trond Sollied ile anlaşmasının ardından Ankaragücü'nde kaleci antrenörlüğü yapacak olan ancak zorlu Eskişehirspor maçında takımın başında sahaya çıkacak olan Fikret Yılmaz, Kırmızı-siyahlı ekibin formasını giyen oğlu Burak Yılmaz'a karşı puan mücadelesi yapacak. Fikret Yılmaz, oğlu Burak Yılmaz'a karşı mücadele edecek olmalarıyla ilgili olarak ise, "Her baba oğlunun başarısıyla gurur duyar. Ben de oğlumun başarılarıyla gurur duyuyorum. Benim için değişik bir maç olacak. Ben buradan ekmek yiyorum. Bu yüzden bu maçı kazanmaktan başka düşüncem yok. Bugüne kadar oğluma karşı 3 kez sahaya çıktım ve hepsini kaybettik. Bu sefer galibiyeti ben kazanacağım" diye konuştu.

Fikret Yılmaz, daha önce yardımcı antrenörlük yaptığı Gençlerbirliği ve Kayseri Erciyesspor maçlarında oğlu Burak Yılmaz ile 3 kez karşılaşmış ve bu 3 maçı da kaybetmişti.

Öte yandan Fikret Yılmaz Trabzonspor'da Ziya Doğan'ın bir ara yardımcılığını yapmıştı, oğlu Burak Yılmaz Trabzonspor'a transfer olacakken, son anda bu transfer gerçekleşmemişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler