Başkan Futbolcuyu Tekmeledi

Ardahan Amatör Ligininin ilk maçında Ardahanspor, 23 Şubatspor ile yaptığı karşılaşmada Senagal'den transfer ettiği iki siyahi futbolcusunu oturma izni olmadığı için oynatamazken, Başkan Şahmar, futbolcusuna tekme atan rakip futbolcuya tekme tokat saldırd

Başkan Futbolcuyu Tekmeledi

Ardahan Amatör Ligininin ilk maçında Ardahanspor, 23 Şubatspor ile yaptığı karşılaşmada Senagal'den transfer ettiği iki siyahi futbolcusunu oturma izni olmadığı için oynatamazken, Başkan Şahmar, futbolcusuna tekme atan rakip futbolcuya tekme tokat saldırdı.

Ardahan Şehir Stadyumundaki 2007-2008 Amatör Futbol Ligi başlama töreninde Vali Murat Yıldırım ile birlikte tüm daire amirleri hazır bulundu. Üçüncü Lig'e çıkmak için kolları sıvayan ve 25 biner YTL vererek iki Senagalli sporcu transfer eden Ardahanspor, yabancı futbolcularının oturma iznini alamadığı için ilk maçında oynatamadı. Senegalli futbolcuları izlemek için tribünleri dolduran futbolseverler hayal kırıklığına uğradılar.

Senegal'in ikinci liginde oynayan 21 yaşındaki forvet oyuncusu Mayora Sane ile stoper 19 yaşındaki Theodora Adrien'la ikişer yıllık sözleşme imzalayan Ardahanspor yöneticilerinin hevesleri kursaklarında kaldı. Transfer ettikleri futbolcuların oturma izni olmadığından dolayı sahaya yabancı futbolcularından yoksun olarak çıkan sarı lacivertli ekip, Ardahan futbol tarihinde Amatör ligde en çok şampiyon olan 23 Şubatspor ile 2-2 berabere kaldı.

ARDAHAN BAŞKANI FUTBOLCUSUNA TEKME ATAN RAKİP FUTBOLCUYA TEKME TOKAT SALDIRDI

Karşılaşmanın 80'inci dakikasında 23 Şubatsporlu Şenol'un Ardahansporlu Erbay'a tekme atması üzerine ortalık karıştı. Şenol, kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Ardahanspor Başkanı Erkan Şahmar, bu sırada sahaya atlayarak, kırmızı kart gören Şenol'a tekme tokat saldırdı. Bir anda karışan ve sahaya giren seyircilere güvenlik kuvvetleri müdahale etti. 23 Şubatsporlu futbolcu Şenol, Ardahanspor'un Başkanı Erkan Şahmar'dan şikayetçi oldu.

Sekiz takımın mücadele ettiği Amatör ligin ilk günü oynana iki karşılaşmada şu sonuçlar alındı: 23 Şubatspor: 2- Ardahanspor: 2 , Sulakyurtspor: 1 - Posofspor: 3

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler