Beşiktaş - Konyaspor Maçı Ne Zaman? Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Beşiktaş - Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte karşılaşmaya dair tüm detaylar...

Beşiktaş - Konyaspor Maçı Ne Zaman? Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Beşiktaş, sahasında Konyaspor’u konuk ediyor. Peki, Beşiktaş - Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte karşılaşmaya dair tüm detaylar:

Beşiktaş - Konyaspor Maçı Ne Zaman?

Beşiktaş ile Konyaspor arasındaki bu kritik mücadele, 20 Ekim 2024 Pazar günü oynanacak. Siyah-beyazlı ekip, Tüpraş Stadyumu'nda taraftarının önünde galibiyet arayacak.

Beşiktaş - Konyaspor Maçı Saat Kaçta?

Karşılaşma 16:00'da başlayacak. Futbolseverler, maçı belirtilen saatte canlı olarak izleyebilecekler.

Beşiktaş - Konyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Beşiktaş - Konyaspor mücadelesi, beIN Sports 1 kanalında canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşmayı beIN Sports 1 üzerinden takip edebilirsiniz.

Beşiktaş’ın Son Durumu

Beşiktaş, milli ara öncesinde Gaziantep FK deplasmanından beraberlikle döndü. Siyah-beyazlı ekip, Konyaspor karşısında galip gelerek ligdeki çıkışını sürdürmek istiyor. Takımın en golcü oyuncusu Ciro İmmobile, 7 golle dikkat çekiyor.

Konyaspor’un Son Durumu

Konyaspor, bu sezon oynadığı 8 maçta 11 puan toplayarak 8. sırada yer alıyor. Konyaspor, Beşiktaş deplasmanından puan veya puanlarla dönmeyi hedefliyor.

Beşiktaş - Konyaspor Maçı Hakemleri

Beşiktaş ile Konyaspor arasında oynanacak karşılaşmayı Kadir Sağlam yönetecek. Yardımcı hakemlik görevlerini Abdullah Bora Özkara ve Ali Can Alp üstlenecek. Dördüncü hakem olarak ise Çağdaş Altay görev yapacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler