Bodrumspor - Ç.Rizespor Ne Zaman? Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Futbolseverler, bu önemli mücadeleyi canlı izlemek için yayın bilgilerini merak ediyor. Peki, Bodrumspor - Ç.Rizespor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte tüm detaylar...

Bodrumspor - Ç.Rizespor Ne Zaman? Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Trendyol Süper Lig’de Bodrumspor ile Ç.Rizespor karşı karşıya geliyor. Futbolseverler, bu önemli mücadeleyi canlı izlemek için yayın bilgilerini merak ediyor. Peki, Bodrumspor - Ç.Rizespor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte tüm detaylar:

Bodrumspor - Ç.Rizespor Maçı Ne Zaman?

Bodrumspor ile Ç.Rizespor arasındaki mücadele, 21 Ekim 2024 Pazartesi günü oynanacak. İki takım da sahaya 3 puan hedefiyle çıkacak.

Bodrumspor - Ç.Rizespor Maçı Saat Kaçta?

Karşılaşma 20:00'da başlayacak. Maç heyecanı belirtilen saatte start alacak ve futbolseverler bu keyifli mücadeleyi canlı olarak izleyebilecek.

Bodrumspor - Ç.Rizespor Maçı Hangi Kanalda?

Bodrumspor - Ç.Rizespor maçı, Bein Sports 1 ve beIN Sports kanallarında canlı olarak yayınlanacak. Maçı bu platformlardan izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler