Brighton & Hove Albion - Tottenham Maçı izle, Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Maç Kadrosu ve İlk 11'ler

Brighton & Hove Albion - Tottenham Maçı izle bilgileri ve Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda olduğu ile alakalı tüm detaylar haberimizde.

Brighton & Hove Albion - Tottenham Maçı izle, Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Maç Kadrosu ve İlk 11'ler

İngiltere Premier Lig’de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Brighton & Hove Albion ile Tottenham, ligin 8. hafta karşılaşmasında kozlarını paylaşacak. Spor severler, bu mücadeleye dair detayları araştırıyor. "Brighton & Hove Albion - Tottenham maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?" sorularına yanıt arıyorsanız, işte tüm bilgiler haberimizde...

Brighton & Hove Albion - Tottenham Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta?

Brighton & Hove Albion ile Tottenham, 6 Ekim 2024 Pazar günü The American Express Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Müsabaka saat 18:30’da başlayacak. Mücadelede her iki takım da sahadan puanla ayrılmak istiyor.

Brighton & Hove Albion - Tottenham Maçı Hangi Kanalda?

Bu önemli mücadele, beIN SPORTS 3 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Yayını takip edebilmek için beIN SPORTS 3 üyeliğine sahip olmanız gerekiyor.

Brighton & Hove Albion - Tottenham Maç Kadrosu ve İlk 11'ler

Maç öncesi her iki takımın da kadrosu merak ediliyor. Ancak Brighton & Hove Albion - Tottenham karşılaşmasının ilk 11'leri henüz açıklanmadı. Kadrolar açıklandığında güncel bilgilerle size sunacağız.

Brighton & Hove Albion - Tottenham Maçı Hakemi Kim?

Bu kritik karşılaşmayı hakem David Coote yönetecek.

Brighton - Tottenham Karşılaşması Öncesi Dikkat Çeken İstatistikler

Brighton, Premier Lig'de Tottenham'ı konuk ettiği son maçı 4-2'lik skorla kazanmayı başardı. Bu galibiyet öncesinde ise oynadığı iki karşılaşmayı gol atamadan kaybetmişti. İki takım arasında oynanan 14 Premier Lig mücadelesinin yalnızca biri beraberlikle sonuçlandı (1-1; Nisan 2018), geri kalan maçlarda Tottenham 9, Brighton ise 4 kez galip geldi.

Bu sezon Premier Lig'de hücum anlamında etkileyici bir performans sergileyen Tottenham, 110 şut çekti ve bu alanda Manchester City'nin (115) ardından ikinci sırada yer aldı. Tottenham, attığı 45 isabetli şutla, altıncı maçlar itibarıyla 2003/04 sezonundan bu yana en yüksek isabetli şut sayısına ulaştı.

Brighton'ın genç yeteneği Carlos Baleba, geçen hafta Chelsea karşısında gösterdiği performansla dikkat çekti. Hem gol atan hem de asist yapan Baleba, Premier Lig tarihinde bunu başaran en genç Kamerunlu oyuncu oldu (20 yaş 269 gün).

Son olarak, Premier Lig'de İngiliz oyuncular arasında Dominic Solanke'nin (21 gol) ardından en fazla gol atan isimler Cole Palmer (28) ve Ollie Watkins (23) olarak öne çıkıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler