Bu Trabzonspor'u konuşmayalım

TRT 1'de Erdoğan Arıkan'ın hazırlayıp sunduğu, Mehmet Demirkol ve Ömer Üründül'ün yorumculuğunu yaptığı Stadyum programı Trabzonsporlu taraftarlar tarafından mail yağmuruna tutuldu.Program sunucusu Erdoğan Arıkan, Trabzonspor taraftarlarından o kadar mail

Bu Trabzonspor'u konuşmayalım

TRT 1'de Erdoğan Arıkan'ın hazırlayıp sunduğu, Mehmet Demirkol ve Ömer Üründül'ün yorumculuğunu yaptığı Stadyum programı Trabzonsporlu taraftarlar tarafından mail yağmuruna tutuldu.

Program sunucusu Erdoğan Arıkan, Trabzonspor taraftarlarından o kadar mail geldiğini söyleyerek şunları söyledi:
“Bu akşam ki Trabzonspor taraftarından gelen mailler o kadar ilginç ki. Maillerde Trabzonspor taraftarları şunları istiyorlar. Programınızda bu Trabzonspor'u konuşmayın. Trabzonspor'un son maçında Avni Aker'de G.B Oftaş'a 2-1 yenilmesi bizleri çok üzdü ve bu görüntüleri izlemek istemiyoruz, çünkü bu Trabzonspor'dan utanıyoruz”

Arıkan, Trabzonspor'un konuşulmadığı bir Stadyum programı olmaz diyerek, "Trabzonspor bu ülkenin 4. büyük takımıdır. Şuan için durumları iyi olmayabilir ama bu kötü durumdan en kısa zamanda çıkacağını umuyoruz. Çünkü kurtuluş Trabzonspor'un kendisinde ve camiasındadır” dedi.

Arıkan, programda Trabzonspor-G.B OFtaş maçı görüntülerini verdikten sonra Trabzonspor'u programın sonunda değerlendireceklerini söyledi.

Ömer Üründül Trabzonspor ile hiç yorum yapmadı, Mehmet Demirkol'da açıkça söylemek gerekirse bu Trabzonspor'u ben de konuşmak istemiyorum.

Demirkol, Milliyet gazetesindeki köşesinde Trabzonspor ile ilgili "Bir kulüp nasıl yönetilmez" diyerek Trabzonspor'un durumunu çok iyi özetlemişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler